8 Μαΐ 2015

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στο ΔΟΛ.



Εδώ & τώρα :Οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση παρέμβαση από τα Δ.Σ των
Ενώσεων.
Το μεγάλο αφεντικό της Μιχαλακοπούλου, ενόψει των συνολικών εξελίξεων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο (απαίτηση για καταβολή οφειλών εκατομμυρίων από εισφορές προς το δημόσιο, την αδειοδότηση, τον έλεγχο του υπερδανεισμού των επιχειρήσεων από το τραπεζικό σύστημα  κ.λ.π) εκβιάζει τη κυβέρνηση με ομήρους δεκάδες εργαζόμενους στον Όμιλο μη καταβάλλοντας εμπρόθεσμα δεδουλευμένες αμοιβές –αποδοχές.

Διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού το τελευταίο διάστημα, κάνουν αναφορές για νέο κύμα απολύσεων και ατομικές συμβάσεις με νέες μειώσεις αποδοχών.
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ & Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ, καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικαλιστικών Ενώσεων να μην αφήσουν μόνους τους εργαζόμενους και να προσφύγουν άμεσα με καταγγελία στο ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ) αλλά και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για άμεση τριμερή διαβούλευση  των εμπλεκομένων μερών.

Παράλληλα και ταυτόχρονα να προχωρήσουν σε κλιμακούμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων με επικύρωση των αποφάσεων από τις γενικές συνελεύσεις στους χώρους εργασίας.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει εάν οι εργαζόμενοι δεν πάρουν συλλογικά τις τύχες του αγώνα στα  χέρια τους.
Ενάντια στο κατευναστικό εργοδοτικό συνδικαλισμό και τα οικεία φερέφωνα του, που αγοράζουν χρόνο για τα ……. Αφεντικά τους.

Ανυποχώρητος Αγώνας διαρκείας.

7  ΜΑΪΟΎ  2015
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ-
Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ