3 Σεπ 2014

Μέχρι την Πέμπτη δηλώσεις συμμετοχής ανέργων για τις εκλογες στην ΠΟΕΣΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την απασχόληση είκοσι τεσσάρων (24) συνολικά ανέργων κατά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την εκλογή αντιπροσώπων για το 7ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, που θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2014 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι δώδεκα (12) άνεργοι συνάδελφοι θα απασχοληθούν στις 17 Σεπτεμβρίου και δώδεκα (12) στις 18 Σεπτεμβρίου, για τη στελέχωση των τεσσάρων εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν (τρεις ανά εκλογικό τμήμα). Οι συνάδελφοι θα απασχοληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι το πέρας της διαδικασίας. Το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου και οι είκοσι τέσσερις (24) θα συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή για την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η αποζημίωσή τους αποφασίστηκε να είναι εβδομήντα πέντε (75) ευρώ συνολικά, για όλη τη διαδικασία.
Όσοι άνεργοι συνάδελφοι, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της ΕΣΗΕΑ, επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ενώσεως (τηλ. 210-3675509) έως την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, στις 3 μ.μ. Από την τρέχουσα εκλογική διαδικασία εξαιρούνται μόνο όσοι εργάστηκαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (5 και 11 Ιουνίου 2014).
Στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις είκοσι τέσσερις (24), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12 μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος), με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής και παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ.
Στην κλήρωση μπορούν να παρευρίσκονται όσοι συνάδελφοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και το επιθυμούν.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 Σεπ 2014

Στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2014 οι αρχαιρεσίες για την ΠΟΕΣΥ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
της Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες
της 17ης και 18ης Σεπτεμβρίου 2014
Η Εφορευτική Επιτροπή προκηρύσσει αρχαιρεσίες ανάδειξης των αντιπροσώπων για το 7ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, που θα γίνουν την Τετάρτη, 17 και την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 08.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου (19.31’-19.30’) στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).
ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν γραπτά προς τη Γραμματεία της Ενώσεως μέχρι την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15.00. Μετά την ημερομηνία και ώρα αυτή ΚΑΜΙΑ υποψηφιότητα δεν θα γίνει δεκτή.
Ενστάσεις επί των υποψηφιοτήτων θα κατατίθενται στη Γραμματεία της Ενώσεως μέχρι την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14.00. Μετά την ημερομηνία και ώρα αυτή ΚΑΜΙΑ ένσταση δεν θα γίνει δεκτή.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΧΟΥΝ:
Συντάκτες που είναι τακτικά μέλη της ΕΣΗΕΑ και που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ:
Κάθε μέλος της Ένωσης που είναι Υπουργός, Βουλευτής, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου, Πρέσβης ε.τ., Δήμαρχος, Πρόεδρος Κοινότητας ή διορισμένος σε οποιαδήποτε μετακλητή θέση.
ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Κάθε υποψήφιος μαζί με την αίτηση υποβάλλει και υπεύθυνη δήλωση, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή ότι είναι συνταξιούχος και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα.
Τα μέλη μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα είτε ως συνδυασμοί είτε ως ξεχωριστοί υποψήφιοι.
Έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων και αιτήσεων υποψηφιότητας υπάρχουν στη Γραμματεία της Ενώσεως.
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ