5 Νοε 2017

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ.

                                         
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                          
ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα απόλυτο παράδοξο, να μας ζητούν να “σωθούμε” ψηφίζοντας οι ίδιοι την αυτοκατάργησή μας. Με το μαχαίρι στην πλάτη, με απειλές και εκβιασμούς, με διαδικασίες παράνομες, αντικαταστατικές, αντιδημοκρατικές και εν τέλει ανήθικες.  Μέσα σε ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα διχασμού του κλάδου όπου το σύνθημα θα μπορούσε να είναι: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ Η ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Μας ζητούν να ψηφίσουμε χωρίς καν να γνωρίζουμε τι ψηφίζουμε, χωρίς να μας λένε από πού πηγάζει η αισιοδοξία τους όταν το σχέδιο δεν κάνει βιώσιμο τον ΕΔΟΕΑΠ, όπως και οι ίδιοι παραδέχονται παραπέμποντας μας σε ένα μέλλον χωρίς μνημόνια και με ανάπτυξη της χώρας που δεν φαίνεται από πουθενά, με αριθμούς τους οποίους πετούν ανεύθυνα χωρίς τεκμηρίωση, με αλλαγές στο καταστατικό που αποφεύγουν να εξηγήσουν τη σκοπιμότητα και τις συνέπειές τους.

Τίποτα από αυτά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ . Γιαυτό άλλωστε κατάργησαν τη συνέλευση ώστε να μην μαθευτεί η αλήθεια και, έτσι, τα μέλη (μέτοχοι ως τώρα..) να πάνε να ψηφίσουν ως πρόβατα επί σφαγή, διευκολύνοντας την κυβέρνηση, δίνοντας της άλλοθι  και απαλλάσσοντάς την από κάθε ευθύνη και πολιτικό κόστος για την ανευθυνότητα με την οποία άφησε ανασφάλιστους 18.000 περίπου ασφαλισμένους δωρίζοντας εκατομμύρια στους εργοδότες με τους οποίους συναλλάσσεται.

Συνάδελφοι