19 Οκτ 2012

24ωρη απεργία στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ηλεκτρονική σελίδα «express.gr» από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012.

Οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας στην παρατεταμένη ασυνέπεια που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», μη καταβάλλοντας τις οφειλόμενες αποδοχές .

Οι Ενώσεις ζητούν:

  • Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου. 

Νέα απεργία στο ρ/σ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από επτά μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

Οι Ενώσεις ζητούν:

  • Να καταβληθούν αμέσως όλες οι οφειλόμενες αποδοχές στους εργαζόμενους. 


Νέα απεργία στο ρ/σ «ΝΙΤΡΟ 102,5»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «NITRO 102,5».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από τέσσερις μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

Οι Ενώσεις ζητούν:
  • Να καταβληθούν αμέσως όλες οι οφειλόμενες αποδοχές στους εργαζόμενους. 


Νέα απεργία στο ρ/σ «DERTI 98,6»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «DERTI 98,6».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζουν την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας.

Οι Ενώσεις ζητούν:


  • Να καταβληθούν αμέσως οι δεδουλευμένες αποδοχές στους συναδέλφους μας. 

Απεργία στο ρ/σ «FLASH»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Η ιδιοκτησία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, ενώ αθέτησε και την υπόσχεσή της, με την οποία είχε δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα κατέβαλε ένα μισθό σε όλους τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα προέβη σε αυθαίρετη και παράνομη μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι τώρα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Οι Ενώσεις ζητούν:

Νέες στάσεις εργασίας στον τ/σ «SPORT TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV» για αύριο Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012, από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι, για την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012, από τις από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι και για τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι.

Η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές σε όλους στους εργαζόμενους. Επίσης, αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα κατέβαλε ένα μισθό, αφού αυτό δεν έγινε στο σύνολο των εργαζομένων, ενώ η καταβολή που πραγματοποίησε δεν αποτελεί εξόφληση, καθώς εντελώς παράνομα και αυθαίρετα προέβη σε μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι σήμερα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Νέες στάσεις εργασίας στον τ/σ «SUNNY TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY TV» για αύριο Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012, από τις 21.00 έως τις 23.00, για την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 από τις 21.00 έως τις 23.00 και για τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου από τις 21.00 έως τις 23.00.

Η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές σε όλους στους εργαζόμενους. Επίσης, αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα κατέβαλε ένα μισθό, αφού αυτό δεν έγινε στο σύνολο των εργαζομένων, ενώ η καταβολή που πραγματοποίησε δεν αποτελεί εξόφληση, καθώς εντελώς παράνομα και αυθαίρετα προέβη σε μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι σήμερα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Σοβαρές εξελίξεις στην «ESPRESSO»


Η εκδότρια εταιρεία της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (Δημοκρατικός Τύπος Α.Ε.) ισχυρίζεται από χθες ότι απέκτησε, με άγνωστο σε εμάς ως τώρα τρόπο, τον τίτλο της «ESPRESSO» και μυστικά επιλέγει ορισμένους από τους εργαζόμενους να εργαστούν υπό αδιευκρίνιστο καθεστώς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τους υπεύθυνους της εταιρείας Δημοκρατικός Τύπος Α.Ε. (κυρίους Φιλιππάκη και Μαργωμένο) και απέστειλε πρόσκληση και προς τους εκπροσώπους της ΝΕΠ Α.Ε. (Κυριακίδης) απαιτώντας και από τις δύο πλευρές των εργοδοτών να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και τα πλήρη δικαιώματα των εργαζομένων στην «ESRPESSO».

Έως ότου διευκρινιστούν όλες οι παράμετροι της μεταβίβασης του τίτλου το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους:

  • Να μην υπογράψουν με τη νέα εταιρεία κανένα ατομικό συμφωνητικό χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Ένωσης. 
  • Να επιστρέψουν αμέσως στην εργασία τους στη ΝΕΠ Α.Ε., ώστε να αποτραπεί ο όποιος ενδεχόμενος σχεδιασμός των κυρίων Κυριακίδη και Φιλιππάκη σε βάρος των δικαιωμάτων τους και των θέσεων εργασίας τους. 

 

«Εφυγε» η Μαρία Χαραμή


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει τον αναπάντεχο θάνατο της δημοσιογράφου Μαρίας Χαραμή, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Μαρία Χαραμή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καστέλλα του Πειραιά. Όπως έλεγε η ίδια, σε μια από τις πολυάριθμες συνεντεύξεις της, μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός ή μπαλαρίνα. Ασχολήθηκε ως γευσιγνώστρια με την κουζίνα και έγραψε πολλά βιβλία με γραφή υψηλής αισθητικής.

Κατέβασε διακόπτη ο Γιώργος Κουρής



«Κλειστόν μέχρι νεωτέρας» για την «Αυριανή». Και τους διακόπτες δεν κατέβασαν οι εργαζόμενοι, αλλά ο ίδιος ο εκδότης, δια του λογιστή του Μπάμπη Κωνσταντόπουλου. Άλλωστε οι δημοσιογράφοι, δύο ολόκληρα χρόνια, εργαζόμενοι χωρίς να πληρωθούν, έδειξαν και απέδειξαν, πως μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για την συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας. Έτσι μπροστά στην αδιαλλαξία της εργοδοσίας και με δεδομένη την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, οι δημοσιογράφοι, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.

Συγκέντρωση-διαδήλωση την Τρίτη 23/10/2012 έξω από το δημαρχείο Νέου Ηρακλείου


Για άλλη μια φορά η νυν δημοτική αρχή του δήμου Ηρακλείου Αττικής υπό τον δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο αρχίζει να συναγωνίζεται σε ανευθυνότητα την προηγούμενη.

Έτσι λοιπόν, για την ιστορία: ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αρνήθηκε να παραστεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τα κλαδικά σωματεία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ) επειδή δεν ήταν της αρεσκείας του μια ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία» !!!

Εάν ο δήμαρχος δεν επιθυμεί το διάλογο σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ενώσεών μας, ας το δηλώσει ευθαρσώς και χωρίς υπεκφυγές.

Ως απάντηση στις πρακτικές του Δημάρχου, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των Έντυπων και Ηλεκτρονικών ΜΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση-διαδήλωση την Τρίτη 23/10/2012 στις 10.00 π.μ. έξω από το Δημαρχείο για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων των απλήρωτων εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοσταθμό Ν. Ηρακλείου.

Γιατί θέλουν τα μπλοκάκια;



Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε, πως τα περισσότερα μέτρα που παίρνονται τα τελευταία 2 χρόνια, όχι μονό δεν λύνουν προβλήματα, αλλά δημιουργούν περισσότερα και μεγαλύτερα. Όχι μόνο δεν εξοικονομούνται χρήματα, αλλά κατασπαταλώνται πολλαπλάσια κατά το δοκούν και ιδιοτελώς, απ τους ίδιους που στηρίζουν τα μέτρα στο όνομα του δήθεν εξορθολογισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «χρυσά μπλοκάκια» της ΕΡΤ που ξαναγύρισαν  από την κερκόπορτα  της ΓΔ Ραδιοφωνίας, για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούσε η απομάκρυνση των Συμβασιούχων Ο.Χ.

Νέα καθημερινή εφημερίδα τον Νοέμβριο από τον Αντώνη Δελλατόλα


«Γεννητούρια» θα έχουμε σύντομα στον ημερήσιο Τύπο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα εφημερίδα θα βγαίνει κάθε μέρα στα περίπτερα με εκδότη τον Αντώνη Δελλατόλα. Ο χρόνος έκδοσης προσδιορίζεται περί τα τέλη Νοεμβρίου.

18 Οκτ 2012

Νέα 24ωρη απεργία στην εφημερίδα «ESPRESSO» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ESPRESSO», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Η ιδιοκτησία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, ενώ αθέτησε και την υπόσχεσή της, με την οποία είχε δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα κατέβαλε ένα μισθό σε όλους τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα προέβη σε αυθαίρετη και παράνομη μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι τώρα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Νέα 24ωρη απεργία στο ρ/σ «ΝΙΤΡΟ 102,5»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «NITRO 102,5».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από τέσσερις μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

Νέα 24ωρη απεργία στο ρ/σ «DERTI 98,6»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «DERTI 98,6».

Νέα 24ωρη απεργία στο ρ/σ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM».

Νέα στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV» για αύριο Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι.

Νέα στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY TV» για αύριο Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, από τις 21.00 έως τις 23.00.

Μηνύματα συμπαράστασης από τις Δημοσιογραφικές Ενώσεις Γαλλίας και Μ. Βρετανίας




Οι Δημοσιογραφικές Ενώσεις της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας απέστειλαν τα ακόλουθα μηνύματα συμπαράστασης στην 24ωρη απεργία και τη στάση εργασίας των Ελλήνων δημοσιογράφων:

Συμπαράσταση της ΔΟΔ στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων



Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ) εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργία των Ελλήνων δημοσιογράφων:

«Στις 17 Οκτωβρίου στην Ελλάδα απεργούν οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε. για 24 ώρες σε όλη τη χώρα, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την καταστρατήγηση των εργατικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και τις άνευ προηγουμένου απολύσεις.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) από κοινού με τις συνεργαζόμενες Ενώσεις των εργαζομένων στον Τύπο, φωτορεπόρτερ, τεχνικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων και των εργαζομένων στα πρακτορεία διανομής, απεργούν σε όλα τα Μ.Μ.Ε. μια μέρα πριν στις 17 Οκτωβρίου και πραγματοποιούν 4ωρη στάση εργασίας στις 18 Οκτωβρίου, την ημέρα της γενικής απεργίας.

Twitter: Μπλόκαρε τον νεοναζί!



Το μπλοκάρισμα, έγινε ύστερα από αίτημα των γερμανικών αρχών, και αφορά μόνο τους χρήστες της Γερμανίας, μιας και ο λογαριασμός Besseres Hannover, παραμένει ελεύθερος για τον υπόλοιπο κόσμο.

Tέλος εποχής για την έντυπη μορφή του αμερικανικού περιοδικού Newsweek



Το αμερικανικό περιοδικό Newsweek ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την τελευταία του έντυπη έκδοση στις 31 Δεκεμβρίου 2012 και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή.

«Το Νewsweek θα μεταβεί στην πλήρως ψηφιακή μορφή του στις αρχές του 2013. Συνεπεία της εξέλιξης αυτής η τελευταία έντυπη έκδοσή του στις ΗΠΑ θα είναι το τεύχος της 31ης Δεκεμβρίου» γράφουν η Τάινα Μπράουν, ιδρύτρια και αρχισυντάκτρια της εταιρείας Newsweek/Daily Beast και ο γενικός διευθυντής της Μπάμπα Σέτι, σε ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Daily Beast.

24ωρη απεργία στην εφημερίδα «ESPRESSO» και στο ρ/σ «FLASH»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ESPRESSO», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Η ιδιοκτησία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, ενώ αθέτησε και την υπόσχεσή της, με την οποία είχε δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα κατέβαλε ένα μισθό σε όλους τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα προέβη σε αυθαίρετη και παράνομη μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι τώρα καταβαλλομένων επιδομάτων.

48ωρη απεργία στην εφημερίδα «ATHENS NEWS»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ATHENS NEWS».

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας προέβη σε αυθαίρετες μειώσεις αποδοχών και επιπλέον δεν τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους, καθώς ήδη οφείλει τις δεδουλευμένες αποδοχές από τον Ιούνιο του 2012.

24ωρη απεργία στο ρ/σ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από επτά μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

24ωρη απεργία στο ρ/σ «ΝΙΤΡΟ 102,5»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «NITRO 102,5».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από τέσσερις μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.

24ωρη απεργία στο ρ/σ «DERTI 98,6»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «DERTI 98,6».

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζουν την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας.

Στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY TV» για την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, από τις 21.00 έως τις 23.00.

Η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές σε όλους στους εργαζόμενους. Επίσης, αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα κατέβαλε ένα μισθό, αφού αυτό δεν έγινε στο σύνολο των εργαζομένων, ενώ η καταβολή που πραγματοποίησε δεν αποτελεί εξόφληση, καθώς εντελώς παράνομα και αυθαίρετα προέβη σε μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι σήμερα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV» για την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, από τις 9 έως τις 11 το πρωί.

Η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές σε όλους στους εργαζόμενους. Επίσης, αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα κατέβαλε ένα μισθό, αφού αυτό δεν έγινε στο σύνολο των εργαζομένων, ενώ η καταβολή που πραγματοποίησε δεν αποτελεί εξόφληση, καθώς εντελώς παράνομα και αυθαίρετα προέβη σε μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι σήμερα καταβαλλομένων επιδομάτων.

ΕΤΕΡ: Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών- Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών


Τα τελευταία χρόνια η εργατική τάξη της Χώρας μας στενάζει κάτω από την κατοχική μπότα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Οι ντόπιοι εξυπηρετητές τους, η τρικομματική μαύρη συγκυβέρνηση και τα παρακρατικά φασιστοειδή που δήθεν κόπτονται για τα δεινά του Λαού μας και της Εργατικής Τάξης πιστοί στα κελεύσματα της Ε.Ε και του ΔΝΤ με τα νέα μέτρα παραδίδουν τους εργαζόμενους στις εργοδοτικές κιμαδομηχανές φτηνού εργατικού δυναμικού έτοιμου για τις ΕΟΖ που ετοιμάζουν ΕΕ, ΔΝΤ και η ντόπια μαύρη συγκυβέρνηση.

17 Οκτ 2012

Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» παραπλανεί με ειδήσεις «κονσέρβα»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αφορμή τη μετάδοση κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας, που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες του κλάδου, μαγνητοσκοπημένων ενημερωτικών εκπομπών από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ», κατά παράβαση της αντίθετης σαφούς και πάγιας οδηγίας του, καλεί για μία ακόμη φορά όλους τους δημοσιογράφους, μέλη και μη μέλη της Ένωσης, που εργάζονται σε εφημερίδες, ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη ΓΓΕ-ΓΓΕ, στα Δημοτικά Ραδιόφωνα, στα ειδησεογραφικά sites, καθώς και σε κάθε μέσο ή φορέα ενημέρωσης, που απασχολεί δημοσιογράφους, να μετάσχουν αποφασιστικά στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την προσπάθεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ» να παραπλανήσει τους τηλεθεατές με ειδήσεις «κονσέρβα» αλλά και κάθε προσπάθεια αποδόμησης του αγώνα και της ενότητας των συναδέλφων.

Προς αποφυγή παρόμοιων συμπεριφορών το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης διευκρινίζει ότι:

ΕΤΕΡ: Οι εσχατολογικές προφητείες του Θωμά και το ημερολόγιο των Μάγια


Συνεχίστηκε σήμερα το θέατρο του παραλόγου που ζουν οι τεχνικοί του SENTRA 103,3 και του ALPHA 98,9. Αφού χθες η διοίκηση του SENTRA απέλυσε άλλους 4 από τους 6 εναπομείναντες τεχνικούς στον ραδιοσταθμό, σήμερα «απέλυσε» και τον ένα από τους δύο, αμέσως αφού τους ενημέρωσε ότι ανέλαβε συνδικαλιστικός μας εκπρόσωπος καθότι απέλυσαν την Δευτέρα τον προηγούμενο.

Μάλιστα όχι μόνο τον «απέλυσαν» με παράνομο τρόπο (του θυροκόλλησαν κατά τα λεγόμενά τους απόλυση στο σπίτι του στις 18.50, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε βάρδια στον ραδιοσταθμό), αλλά είχαν την απαίτηση, ενώ ο συνάδελφός μας ήταν στην εργασία του, να γνωρίζει τι θυροκολλούσαν κατά τα λεγόμενά τους στο σπίτι του και κατά συνέπεια να αποχωρήσει από την εργασία του. Ο συνάδελφός μας, ορθώς πράττων, τους είπε ότι δεν αποχωρεί και θα συνεχίσει την βάρδιά του κανονικά.

Αυτοί (Σιωζόπουλος, Μπραουδάκης κλπ) τον απείλησαν με τον προσφιλή τους μπαμπούλα: ότι θα φέρουν την αστυνομία. Πράγμα που όμως, όπως καταλαβαίνουμε όλοι , δεν τον έκαμψε. Δεν του επέτρεψαν να κάνει την εργασία του στον αέρα του ραδιοσταθμού, όπου κλειδώθηκε μέσα ο γνωστός τεχνικός παντός καιρού Σαβοριανάκης.

Αμέσως σπεύσαμε μεγάλη ομάδα από τα συνδικάτα των ΜΜΕ και του Συντονιστικού των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ να συμπαρασταθούμε στον διωκόμενο και αγωνιζόμενο συνάδελφό μας και απαιτήσαμε από τον Σιωζόπουλο, που κατέβηκε να «δει» τους συγκεντρωμένους έξω από τον σιδερόφρακτο «Πήγασο», να επισκεφτούμε τον συνάδελφό μας και να διαπιστώσουμε ότι είναι καλά. Μετά από ημίωρη διαπραγμάτευση αυτό μας επετράπη.

Φωτογραφίες και βίντεο από την απεργιακή κινητοποίηση



Μία «γεύση» από την απεργιακή συγκέντρωση έξω από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Κυριακίδη και την πορεία προς το υπουργείο Εργασίας.

Μία βόμβα στην πλατεία Κοραή


Όταν αλλάζουν οι συνήθειες, επόμενο είναι να έρθουν και τα απρόοπτα. Ο λόγος για τη σημερινή συγκέντρωση της ΕΣΗΕΑ και των εργαζόμενων στον Τύπο και τα ΜΜΕ γενικώς, αντί της γνωστής γωνίας, Ακαδημίας και Βουκουρεστίου, μαζευτήκαμε έξω από το βιβλιοπωλείο του Κυριακίδη στην είσοδο της «Στοάς του Βιβλίου», ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που έχουν προβλήματα στα «μαγαζιά» του.

Από εκεί λοιπόν, οι μερικές εκατοντάδες συνάδελφοι πορευτήκαμε την Πανεπιστημίου στην κάθοδό της και από τα Χαυτεία προχωρήσαμε ως το Υπουργείο Εργασίας κοντά στην πλατεία Κλαυθμώνος όπου και διαλυθήκαμε. Καθώς δε ήταν κοντά η Κοραή και τα καφενεία της, προτιμήσαμε να αράξουμε εκεί να σχολιάσουμε τα πράγματα και να μη τρέχουμε στη Βαλαωρίτου όπου κλασσικά αναπτύσσονται τέτοιου είδους συζητήσεις.

16 Οκτ 2012

24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου



ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΑΙΛΑΠΑ 

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη 18/10/2012, καλεί όλους τους εργαζομένους στον Τύπο και στα ΜΜΕ να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά και ενωτικά
  • στην 24ωρη απεργία, που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις κι οι Ομοσπονδίες του κλάδου, από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου 2012, και 
  • στην 4ωρη στάση εργασίας από 11.00 έως 15.00 την επομένη, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, με εξαίρεση της δημοσιογραφικής κάλυψης των απεργιακών εκδηλώσεων και των αιτημάτων της απεργίας
προτάσσοντας την κάθετη διαμαρτυρία τους στη νέα σαρωτική επιχείρηση κοινωνικής και οικονομικής αποδόμησης που μεθοδεύει η κυβέρνηση ελέω τρόικας, μέσω των νέων βάρβαρων οικονομικών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εναπομείναντος εργασιακού και κοινωνικο-ασφαλιστικού δικαιώματος.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για: την ανατροπή της σκληρής και δογματικής πολιτικής λιτότητας, τη διάσωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και τη διαγραφή του ανηλεούς χρέους, σταθερές θέσεις εργασίας, τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας στην υγεία την κοινωνική πρόνοια, την παιδεία την ενημέρωση, συνεχίζουμε να μαχόμαστε για τη διαφύλαξη της συνοχής του κοινωνικού ιστού της χώρας μας, για εμάς και τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές, στις οποίες έχουμε ευθύνη να παραδώσουμε μια δυνατή και αξιοπρεπή Ελλάδα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ:

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί τους διευθυντές των ρ/σ και των τ/σ να μην έχουν αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε τις ακόλουθες επιστολές στους διευθυντές των ιδιωτικών και δημοτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών τις οποίες κοινοποίησε και στους εκπροσώπους των δημοσιογράφων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ:

 «Κύριε Διευθυντά, 

 Πληροφορηθήκαμε ότι σε ορισμένα ΜΜΕ απειλείται να εφαρμοστεί ή ήδη έχετε εφαρμόσει περικοπή αποδοχών, όσων εργαζομένων συμμετέχουν σε στάσεις εργασίας και γενικότερα σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Ταυτόχρονα, δηλώνεται από διευθυντικά στελέχη ότι εξαιρούνται της περικοπής, όσοι ενημερώσουν εγγράφως, ότι δεν συμμετέχουν στις στάσεις ή στις απεργιακές κινητοποιήσεις. 

Η απειλή και η δήλωση αυτή αποτελούν ευθεία παρέμβαση στην άσκηση του συνδικαλιστικού δικαιώματος της απεργίας, αποσκοπεί στη δημιουργία απεργοσπαστών και την αποδυνάμωση της διεκδίκησης και της υπεράσπισης των δικαίων των εργαζομένων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δεν πρόκειται να επιτρέψει την καλλιέργεια κλίματος διχασμού, φόβου και ανασφάλειας μεταξύ των εργαζομένων και σας καλεί να παύσετε την αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά σας και να εφαρμόσετε ότι επί δεκαετίες στις εργασιακές σχέσεις των δημοσιογράφων ισχύει».

Αιτία πολέμου η παρέμβαση στα δημοσιογραφικα Ταμεία


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην διανοηθεί να εντάξει το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και τον ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ, εφαρμόζοντας μια ανερμάτιστη πολιτική με μοναδικό στόχο την ολοκληρωτική αφαίμαξη των αποθεματικών τους, προκειμένου να κλείσουν οι «τρύπες» στο ασφαλιστικό σύστημα, που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές των μνημονίων.

Η προσπάθεια κατάλυσης της αυτοδιαχείρισης των ασφαλιστικών μας φορέων εντάσσεται στην ευρύτερη επίθεση κατά των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων.

Η «πρόταση» για ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ είναι συνέχεια της καταλήστευσης των αποθεματικών τους από την κυβέρνηση και την ΤτΕ με τη μορφή του «κουρέματος».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε καμία περίπτωση δεν συζητάει και δεν διαπραγματεύεται την αυτονομία, την ανεξαρτησία, το αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ και των πόρων του και τα Ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων στην ενημέρωση, που χτίσαμε με αγώνες και με δικά μας λεφτά.

Κυβερνητική παρέμβαση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ



Με μια απροκάλυπτη κυβερνητική παρέμβαση, και αφού προηγήθηκε σκευωρία σε βάρος του, και ενώ διασύρθηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς ο κοινοβουλευτικός θεσμός, με την κατάθεση φωτογραφικής διάταξης σε τροπολογία, η Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΑΠΕ-ΜΠΕ αποφάσισε τελικά την απόλυση (πρόωρη λήξη της θητείας) του Γενικού Διευθυντή του Πρακτορείου, Ηλία Μάτσικα, επειδή, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη και τη σχετική συζήτηση που διεξήχθη, αυτός δεν άσκησε προληπτική λογοκρισία στη δουλειά των συναδέλφων του.

Πρόκειται, για παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης, κατάλυση της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας, αλλά και της αυτονομίας, που οφείλουν να έχουν τα δημόσια ΜΜΕ και στην προκειμένη περίπτωση το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καυτηριάζει, με τον πλέον έντονο τρόπο, την πρωτοφανή αυτή ενέργεια των συναρμόδιων υπουργών-μετόχων του ΑΠΕ, Ι. Στουρνάρα και Δ. Σταμάτη, αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου, που είναι και τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, καθώς και του Γεν. Γραμματέα ΜΜΕ Ι. Παναγιωτόπουλου.

Παραβαίνοντας κάθε έννοια πολιτικής δεοντολογίας έδωσαν εντολή στους δημοσιογράφους του ΑΠΕ να ακυρώσουν δύο τηλεγραφήματα, που ήταν απολύτως ακριβή, είχαν ήδη αναρτηθεί και αφορούσαν:

15 Οκτ 2012

ΕΤΕΡ: Από τον ALPHA 98,9 και τον ΣΚΑΪ 100,3 στον SENTRA 103,3-Η τρικομματική κυβερνητική βοήθεια στους μεγαλοκαναλάρχες


Στους δρόμους πια και στην ευθεία αντιπαράθεση με την εργοδοσία και τα τσιράκια της περνά ο συνδικαλισμός στο χώρο των ΜΜΕ. Στην 60ωρη απεργία που κήρυξε η Ένωσή μας από τις 18.00 προχθές Παρασκευή 12/10/2012 έως και τις 6.00 της Δευτέρας 15/10/2012 στον ραδιοσταθμό SENTRA (συμφερόντων  Φώτη Μπόμπολα) με αίτημα την αποπληρωμή δεδουλευμένων, η διοίκηση του ραδιοσταθμού επανέλαβε το σενάριο της απεργοσπασίας που ζήσαμε στον Alpha 98,9, στις 19/09/2012. Δηλαδή χρησιμοποιώντας την Αστυνομία του κου Δένδια εξεδίωξαν μαζί με τους σεκιουριτάδες των επιχειρήσεων που στεγάζονται στις κτηριακές εγκαταστάσεις του SENTRA την βάρδια ασφαλείας και παρέδωσαν τον «αέρα» του SENTRA σε άτομα υπαλλήλους εξωτερικής εταιρείας με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών, δημιουργώντας πανομοιότυπο απεργοσπαστικό μηχανισμό με αυτόν στον ALPHA.

Νέα απεργία στην εφημερίδα «ESPRESSO» και στο ρ/σ «FLASH»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 16 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ESPRESSO», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Η ιδιοκτησία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, ενώ αθέτησε και την υπόσχεσή της, με την οποία είχε δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα κατέβαλε ένα μισθό σε όλους τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα προέβη σε αυθαίρετη και παράνομη μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι τώρα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Οι Ενώσεις ζητούν:

Νέα στάση εργασίας στον τ/σ «SUNNY TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY TV» για αύριο Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, από τις 21.00 έως τις 23.00.

Η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές σε όλους στους εργαζόμενους. Επίσης, αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα κατέβαλε ένα μισθό, αφού αυτό δεν έγινε στο σύνολο των εργαζομένων, ενώ η καταβολή που πραγματοποίησε δεν αποτελεί εξόφληση, καθώς εντελώς παράνομα και αυθαίρετα προέβη σε μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι σήμερα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Οι εργαζόμενοι ζητούν:

Νέα στάση εργασίας στον τ/σ «SPORT TV»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV» για αύριο Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

24ωρη απεργία στο ρ/σ «NITRO 102,5»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 16 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «NITRO 102,5».

24ωρη απεργία στο ρ/σ «DERTI 98,6»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 16 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «DERTI 98,6».

24ωρη απεργία στο ρ/σ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 16 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM».

14 Οκτ 2012

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ


Η Μέρκελ έφυγε, αλλά τα προβλήματά μας με την GOOGLE συνεχίζονται...

Προβλήματα που άρχισαν την Τρίτη το πρωί όταν, ξαφνικά, καταργήθηκε το ιστολόγιο και ο λογαριασμός, χωρίς καμία δικαιολογία απο την εταιρεία. Μέχρι σήμερα δεν μας έχει δοθεί καμμία εξήγηση παρ΄οτι στείλαμε αρκετές αναφορές.

Με πολλές προσπάθειες κάναμε αποκατάσταση του λογαριασμού και σ΄αυτή τη διαδικασία διαπιστώσαμε ότι είχε επιχειρηθεί είσοδος στο μπλόγκ απο τρίτους, οι οποίοι εντοπίστηκαν στις ΗΠΑ!!!

Τα προβλήματα συνεχίζονται, δυσκολεύοντας την διαδικασία των αναρτήσεων και την αποκατάσταση αρχείου οκτώ μηνών (από τον Φεβρουάριο ως τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου (παραμονή άφιξης της Μέρκελ) το οποίο εξαφανίστηκε !!!

Αν ποτέ μας απαντήσουν θα σας ενημερώσουμε..