14 Αυγ 2010

Το ...κουτσομπολιό πουλάει

Κι ενώ όλοι συζητούν για την κρίση στον τύπο, ήρθε και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου όπου τρέχουν μικροί και μεγάλοι στα περίπτερα, για να πληροφορηθούν πού έκανε τα μπάνια της η Δέσποινα Βανδή, ποιον συνάντησε η Ελένη Μενεγάκη, πώς περνάει τις εργένικες ώρες του ο Γιάννης Λάτσιος, πόσους μήνες θέλει ωσότου «λευτερωθεί» η Κατερίνα Λάσπα, για ό,τι τέλος πάντων συμβαίνει στις ζωές των λαμπερών και όχι και τόσο λαμπερών προσώπων της ελληνικής σόουμπιζ.

Μάλιστα, ήρθε η εποχή των εβδομαδιαίων περιοδικών που αφιερώνουν την ύλη τους και (πολύ περισσότερο) τις φωτογραφίες τους αποκλειστικά και μόνο στα πρόσωπα.


Μιλάμε για τα περιοδικά «ΟΚ», «Hello», «ΕΓΩ weekly», «DownTown», «People», «Ciao» και «Χάι», που κάθε καλοκαίρι αυξάνουν δραματικά τις κυκλοφορίες τους.

Παράδειγμα; Ενώ όλη την άνοιξη κυμαίνονται γύρω στις 150.000 κατά μέσον όρο πανελλαδικά ως κατηγορία, έφθασαν την εβδομάδα από 26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου τα 259.480 αντίτυπα.
Αξιοσέβαστο ρεκόρ, που μάλιστα αφήνει πίσω του και το σκορ (208.160 αντίτυπα) της αντίστοιχης περυσινής εβδομάδας από 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου του 2009.
πηγή: Κυρ. Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς