15 Ιαν 2015

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ SPORTIME




Μετά από μια τεράστια διαδρομή αλλαγής εταιρειών, προσώπων, διευθύνσεων -άλλοτε πραγματικών και άλλοτε πλασματικών- ο τίτλος της εφημερίδας SPORTIME κατοχυρώνεται από το  Υπουργείο Ανάπτυξης στον... τελευταίο αιτήσαντα παρά  τις ενστάσεις που υπήρχαν . 

Η εφημερίδα,  η οποία εκδόθηκε το 1994 από τον εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και θεωρήθηκε τότε ως επανάσταση στον ελληνικό Αθλητικό Τύπο, έκλεισε το 2008  με... εξαφάνιση των ιδιοκτητων της. Χαρακτηρίστηκε ως μεγάλο σκάνδαλο στον ελληνικό τύπο, με κακό δαίμονά της τον ίδιο τον ιδρυτή της, αλλα και αρκετούς άλλους γνωστους και μη εξαιρετέους.
Η διαδρομή της από το 1994 ως το 2008 ήταν ένα γαϊτανάκι περίεργων ιδιοκτησιακών αλλαγών.- MAXLINE, Ευρωπαϊκός Τύπος – Εκδοτικές Επιχειρήσεις Α.Ε., ΡΟΙΝΤ Εκδοτική Α.Ε., Sportime Εκδοτική Α.Ε., Ευρωπαϊκό Κέντρο Αθλητικό Τύπου Α.Ε, Χριστόπουλος, Βιλδιρίδης, Ηλίας Μπούνας  Οντόνι, μητέρα και γιος ,  Γιώργος Ρωμιός-Κυριακόπουλος και αργότερα – κατά δήλωσήν του –  Κώστας Κυριακόπουλος,κ.α.- και διευθύνσεων από … οικόπεδο της οδού Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο ως το πρακτορείο Αργος και  στο …άπειρο των off shore.. Και πάντα από πίσω τράπεζες με κυρίαρχη την Πειραιώς  (τράπεζα σημαδιακή  επίσης για  TEMPO και  PLANET που κι αυτά συνδέονται με τον Ανδρουλιδάκη).
 Σταματάμε εδώ (προς το παρόν) γιατί αυτό το γαϊτανάκι περιλαμβάνει πολλά ακόμη μέσα- π.χ. Εξέδρα,
Arrena κ.α.
Πέρα από το μεγάλο σκάνδαλο με το ιδιοκτησιακό καθεστώς (γύρω από το οποίο πολλά εγκλήματα έχουν γίνει και όχι μόνο από τον Ανδρουλιδάκη ή τον Κυριακόπουλο) το μεγαλύτερο έγκλημα ήταν αυτό που διαπράχθηκε σε βάρος των εργαζόμενων οι οποίοι δεν σταμάτησαν ποτέ να αγωνίζονται για να βρουν το δίκιο τους.
Σύμφωνα, τώρα,  με το έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης  και Ανταγωνιστικότητας, με ημερομηνία 13.1.2015  δέχεται τη δήλωση του σήματος που είχε κάνει ο Λεωνίδας Λουκόπουλος του Κωνσταντίνου. Τι είναι αυτός ο κύριος και τι εκπροσωπεί δεν το γνωρίζουμε ακόμη αλλά το ερευνούμε και μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.
Επειδή, όμως, θεωρούμε ότι το θέμα έχει γενικότερο ενδιαφέρον και σημασία η παράταξη ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ καταθέτουν σήμερα το σχετικό έγγραφο στην ΕΣΗΕΑ ζητώντας να το διερευνήσει και να επιληφθεί.
Σ.Σ. Επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς