2 Σεπ 2009

Νέος ιδιοκτήτης στο CITY ...ρέστοι οι εργαζόμενοι

Πουλήθηκε- οριστικά αυτή τη φορά- ο ραδιοφωνικός σταθμός CITY πρώην PLANET στον Ρέστη. Το προσύμφωνο υπογράφηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής αλλά η τελική συμφωνία μάλλον θα υπογραφεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Αυτό, ίσως, είναι η εξήγηση για την πρεμούρα των εκπροσώπων του νέου ιδιοκτήτη να ξεκαθαρίσουν το τοπίο ως μεθαύριο Παρασκευή. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, λοιπόν, ο εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας, ο γνωστός κ. Θρασυβούλου, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι… ξεκινάει πρόγραμμα εθελούσιας, με τις προϋποθέσεις που είχαν συμφωνηθεί με τον εκκαθαριστή ( δύο μισθοί, συν τρείς μπόνους, συν 5.000 για τις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή ασθενείς η μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π.). Το πρόγραμμα θα ισχύσει ως την Παρασκευή (!!!), δηλαδή όσες μέρες ακόμη πληρώνει η Αγγελοπούλου.
Από Δευτέρα θα αρχίσουν οι απολύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νέος ιδιοκτήτης στην αρχή των διαπραγματεύσεων ήθελε τον σταθμό καθαρό αλλά η πλευρά Αγγελόπουλου δεν το δέχτηκε, μετά υποχώρησε στούς 27 εργαζόμενους και τέλος αναγκάστηκε να κάνει τις εκκαθαρίσεις μόνος του.
Οι εργαζόμενοι του CITY ( δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί, 56 συνολικά) έχουν τώρα να διαλέξουν ανάμεσα στην αποχώρηση και την απόλυση. Ωραία πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς