7 Μαρ 2010

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κάνετε υπομονή, κάποτε θα πληρωθείτε...


Μετά από τις ανακοινώσεις του Σαραντόπουλου για πληρωμές... έναντι, "λόγω οικονομικής δυσχέρειας", οι εργαζόμενοι της «Απογευματινής» αποφάσισαν να κάνουν έκτακτη συνέλευση παρουσία της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να σταματήσουν την προκλητική καταστρατήγηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην εφημερίδα αύριο Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 2 μ.μ.
Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο εκδότης της «Απογευματινής» Κ. Σαραντόπουλος κάλεσε τους εργαζομένους στην εφημερίδα για τους ανακοινώσει τα εξής:

Λόγω του σοβαρού οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, τους επόμενους 2 το πολύ 3 μήνες θα πληρώνει έναντι και ζήτησε τη…συνεργασία των εργαζόμενων- όχι δεν τους ζήτησε να χρηματοδοτήσουν την επιχείρησή του, απλώς να βοηθήσουν.
Και όπως, τόνισε «δεν θα σας τα φάω τα λεφτά, θα καταγράφεται τι σας χρωστάω»… Για να πεισθούν να «βοηθήσουν» δήλωσε ακόμη ότι «δεν θα προχωρήσει σε μειώσεις μισθών ή σε αναστολή πληρωμών», ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Ανακοίνωσε, ακόμη, ότι έχουν βρεθεί επενδυτές για την εφημερίδα, είναι ενημερωμένοι για την οικονομική κατάσταση και πως η συμφωνία έχει κλείσει. Αλλά μέχρι να μπουν οι επενδυτές και να ορθοποδήσει η εφημερίδα- την οποία όπως τόνισε δεν θέλει επ ουδενί να κλείσει-ζήτησε από τους εργαζόμενους να κάνουν υπομονή το επόμενο χρονικό διάστημα των 2-3 μηνών.

Εμείς, ομολογούμε συγκινηθήκαμε αλλά δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμη με ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τράπεζες , σχολεία και σπιτονοικοκύριδες να μας πούνε πως το βλέπουν…και κυρίως αν θα κάνουν κι αυτοί υπομονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς