11 Απρ 2010

Καλώς το ...γνωστό μας το παιδί ως Διευθυντή στον Ξένιο


Τους δημοσιογράφους του Δημοτικου Ραδιοφώνου Ξένιος πρόκειται να συναντήσει αύριο το πρωί στίς 10.30 ( σχεδόν ταυτόχρονα με το... ΣΕΠΕ) ο...νέος Γενικός Διευθυντής. Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος.
Και ποιός είναι ο ...νέος διευθυντής (σας κρατάμε σε αγωνία...) που τοποθέτησε ο Δήμαρχος Ανω Λιοσίων κ. Χρήστος Παππους (Το Σάββατο που μας πέρασε) και ήδη ξεναγήθηκε στίς εγκαταστάσεις του σταθμού;
Είναι ο...Χάρης Μπότσαρης. Πολύ, μα πολύ, γνωστός μας απο τίς (απεργοσπαστικές )εκπομπές του στο ΣΚΑΙ και όχι μόνο. Απο τον Σκαι εκδιώχθηκε τον Ιούνιο του 2006 απο τον Αλαφούζο.
Από το σταθμό πέρασε, όπως μαθαίνουμε, το περασμένο Σάββατο (10/04) και ο Γιάννης Ντάσκας, ο οποίος , φαίνεται, θα συνεργασθεί στο σταθμό, όπως και ο Γιάννης Παπαγιάννης, που φέρεται να είναι αυτός που έχει κάνει το deal!
Ενδιαφέρον έχει οτι πρίν 3-4 εβδομάδες στο "αποκαλυπτικό δελτίο" που κάνει στο EXTRA με την Τάνια Ιακωβίδου, αργά πολυ αργά το βράδυ, ο Παπαγιάννης είχε αναφερθεί στο θέμα του Ξένιου προτρέποντας τον Δήμαρχο να πληρώσει τους εργαζόμενους γιατί θα έχει πρόβλημα. Και από οτι θυμόμαστε (κακό πράγμα η μνήμη) είχε μιλήσει για κάποια "περίεργα" τιμολόγια (είχε δείξει και κάτι)αφήνοντας να εννοηθεί οτι έχει πολλούς φακέλους με τέτοια ντοκουμέντα για το Δήμο Ανω Λιοσίων και το σταθμό.Και, πάλι απο οσο θυμόμαστε, είχε απειλήσει με αποκαλύψεις. Αλλο τώρα που αυτές οι αποκαλύψεις δεν έγιναν ποτέ...
Στο σταθμό οργιάζουν οι φήμες για τούς μισθούς των νέων "στελεχών" που γιά κάποιους είναι 3,5000 Ευρώ για τον Παπαγιάννη και απο 2.500 για τους άλλους, ενώ άλλοι είναι πεισμένοι οτι το συνολικό κονδύλι θα είναι τής τάξης των 50.000 το μήνα. Οποιο κι άν είναι το ποσό είναι απορίας άξιο πώς τώρα θα βρεί χρήματα ο Δήμαρχος Ανω Λιοσίων Χρ. Παππούς που τόσο καιρό ταλαιπωρεί τούς εργαζόμενους και χρειάστηκαν τέσσερεις τριμερείς ( και κανα δύο άτυπες) για να δεήσει να δώσει δύο μισθούς και υπόσχεση για τους υπόλοιπους που χρωστάει.
Στον Ξένιο ακούστηκε επίσης και το όνομα του Γιώργου Καραμέρου(!!!) ως νέου στελέχους. Ο οποίος κ. Καραμέρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ευνοημένους που μεταφέρθηκαν απο το σταθμό στο... γραφείο τύπου για να διασωθούν...οταν οι υπόλοιποι ήταν σε επίσχεση για να πληρωθούν.
Τί ωραία. Οι εργαζόμενοι έδωσαν τον αγώνα για την ύπαρξη του Ξένιου, όταν άλλοι κοιτούσαν αλλού, ή πήγαιναν αλλού ή ετοίμαζαν άλλα και τώρα οι απόντες, οι ξύπνιοι και οι βολικά πράττοντες εμφανίζονται ως σωτήρες (του εαυτού τους). Αμ δέ.

1 σχόλιο:

Η γνώμη σας μετράει για μάς