21 Σεπ 2010

Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ

Με συμμετοχή δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών απο όλα τα μέσα του ΔΟΛ και εκπροσώπους απο όλα τα εμπλεκόμενα Σωματεία, πραγματοποιήθηκε- στο πεζοδρόμιο μπροστά στο κτίριο- η συνέλευση των εργαζόμενων παρά τίς απειλές για απολύσεις δύο τουλάχιστον εκπροσώπων σε περίπτωση που θα επέμεναν γιαυτή τη συνέλευση.
Από όλους εκφράστηκε η απόφαση να αντισταθούν αλλά και να μήν επιτρέψουν την "σαλαμοποίηση" των εργαζόμενων και να παλέψουν απο κοινού στα πλαίσια της διακηρυγμένης συναδελφικής αλληλεγγύης του Διασωματειακού. Στο τέλος της συνέλευσης εκδόθηκε ψήφισμα.
Ψήφισμα των εργαζομένων του ομίλου ΔΟΛ
Στη Γενική μας Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 21/9/2010, παρουσία των σωματείων μας ή εκπροσώπων τους (ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΠΗΤ), καθώς και των ομοσπονδιών μας, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΠΟΕΣΥ, γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της διοίκησης του ομίλου για γενικευμένες μειώσεις μισθών στους εργαζομένους, της τάξης των 2 μισθών ετησίως.
1. Η Γενική Συνέλευση τοποθετείται κατά κάθε λογικής μείωσης μισθών, απολύσεων, κλπ., για να μεταφέρει πρόσθετα βάρη στους εργαζόμενους συνολικά ή και σε τμήματά τους.

2. Επίσης δηλώνουμε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις μέχρι να εγκαταλείψει η εργοδοσία, η δική μας αλλά και γενικότερα, κάθε σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση και ζητάμε από τα σωματεία μας και το διασωματειακό του τύπου να οργανώσουν αυτό τον αγώνα.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς