16 Ιαν 2011

Ανατροπές στον ΔΟΛ -αναμενόμενες και...απίστευτες

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΞΑΝΘΑΚΗ
Ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης αγοράζει μειοψηφικό ποσοστό στο «Πρώτο Θέμα»! Η πράξη θα γίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οπότε τα λεφτά θα παραμείνουν στην εταιρεία.
Το επιτελείο της εφημερίδας θα συνεργαστεί με τον Βίκτωρα Ρέστη σε όλο το φάσμα και το εύρος των συμμετοχών του στα ΜΜΕ. Οσο για την ουσία του ντιλ, όλες οι πλευρές κρατούν χαμηλούς τόνους προκειμένου να πείσουν εχθρούς και φίλους ότι τα λεφτά αυτή την περίοδο δεν περισσεύουν.
Την περασμένη εβδομάδα, πάλι, σημείωνα το εξής: «Εχω δει ένα σωρό απίθανα πράγματα σε αυτή την πιάτσα, αλλά αν δω διευθυντή μεγάλης εφημερίδας να αναλαμβάνει μάρκετινγκ και εμπορικό...» Και το σημείωνα με αυτό τον τρόπο, διότι ενώ το είχα καρατσεκάρει δυσκολευόμουν να το πιστέψω. Την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο, οι άνθρωποι του εμπορικού και του μάρκετινγκ στο ΔΟΛ έμαθαν ότι ο νέος εποπτεύων τους θα είναι ο διευθυντής του «Βήματος» Παντελής Καψής. Στις θέσεις τους παραμένουν οι επικεφαλής των τομέων Βασιλική Αλμπάνη, Πάνος Γεωργόπουλος και Κάτια Στάικου, που θα τρέχουν τις καθημερινές δουλειές. Οσο για τον Πάνο Ψυχάρη, τη θέση του οποίου παίρνει ο Π. Καψής, όχι μόνο δεν θίγεται αλλά αναλαμβάνει ευρύτερες αρμοδιότητες. Ποιες ακριβώς; Υπάρχει ένα σενάριο στη Μιχαλακοπούλου ότι μπορεί συντόμως να προκύψει οικογενειακή διαρχία στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να το υιοθετήσω. Είναι και τι στάση θα κρατήσει ο μεγαλομέτοχος Βίκτωρ Ρέστης (βλέπε και ανωτέρω), που όχι μόνο δεν αιμοδοτεί τον τελευταίο καιρό, αλλά αδιαφορεί και τελείως για το «ΒΗΜΑ FM».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς