8 Ιουν 2011

Τέρμα η "ΕΞΕΔΡΑ"

Κυκλοφόρησε χθες το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «ΕΞΕΔΡΑ» ιδιοκτησίας ΔΟΛ. Από δώ και πέρα η εφημερίδα ανήκει στον- γνωστό από πολλά …κατορθώματά του στο παρελθόν Μιχάλη Ανδρουλιδάκη (βλέπε ΤΕΜΠΟ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΕΞΟΥΣΙΑ και πολλά άλλα πολύπαθα, για τους εργαζόμενους , Μέσα του κυρίου Μιχάλη).

Λίγο πριν το τέλος, ο διευθυντής της εφημερίδας Βασίλης Σαμπράκος, υπέβαλε την παραίτησή του αλλά, ως γνήσιος επαγγελματίας, έγραψε το άρθρο του στο τελευταίο φύλλο που ετοίμασε ο ίδιος με τους δημοσιογράφους συνεργάτες του.
Μόνο ο Τσακ Νόρις... ο τίτλος. 07/06/11

Στο δικό του, όμως, ιστολόγιο - το sabrakos.com «Σημειώσεις»- έγραψε κάποια άλλα πιο προσωπικά πράγματα:

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011
Αντίο «Εξέδρα»!
Η σημερινή είναι μια παράξενη και πολύ δύσκολη ημέρα. Από τις πιο δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Ναι, αποχωρώ από τη διεύθυνση της «Εξέδρας». Σκοπεύω να γράψω κάτι πάνω σε όλο αυτό που της συνέβη της «Εξέδρας». Δεν είναι όμως ακόμη η ώρα γι’ αυτό. Αύριο άλλωστε κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο που διηύθυνα. Σας ευχαριστώ από το ενδιαφέρον! Πολύ!
Αναρτήθηκε από Βα.Σα. στις 11:19:00 μ.μ.


Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011
Σας ευχαριστώ!
Ηταν φοβερή σύμπτωση. Να αποχωρώ την ημέρα των γενεθλίων μου από την εφημερίδα που φτιάξαμε με την ψυχή μας. Είμαι πολύ τυχερός γι' αυτό. Διότι πήρα πολλή αγάπη πάνω που τη χρειαζόμουν. Και νιώθω υπέροχα γι' αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα. Είμαι πολύ περήφανος για τους φίλους, τους συνεργάτες και τους αναγνώστες μου!
Αναρτήθηκε από Βα.Σα. στις 12:40:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς