7 Ιαν 2013

ΠΣΑΤ για ανάρτηση στην ιστοσελίδα «greenzone»


Μετά από ανάρτηση στην ιστοσελίδα «greenzone.gr» το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, που στοχοποιεί δημοσιογράφους, τους οποίους και κατονομάζει, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι τέτοιου είδους αναφορές δεν είναι απλά καταδικαστέες, αλλά και ποινικά ελέγξιμες.


Η συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ανυπόγραφη, δεν υποκινεί απλά σε βία κατά εκπροσώπων του Τύπου, αλλά ξεπερνά κάθε όριο, αφού αναφέρει τα ονόματα 24 δημοσιογράφων και τα Μέσα στα οποία εργάζονται, στοχοποιώντας τους ευθέως. Κατόπιν αυτών είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την εν λόγω ιστοσελίδα, που και άλλες φορές κατά το παρελθόν έχει καταφερθεί κατά συναδέλφων, στις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

Με αφορμή όλα αυτά, θα θέλαμε να επισημάνουμε και να ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά ότι ο ΠΣΑΤ παραμένει αμετακίνητος στη θέση του να είναι απέναντι και να καταγγέλλει τέτοιους είδους αναφορές και φαινόμενα. Η τακτική αυτή θα συνεχισθεί μέχρι να εκλείψουν όλα αυτά και άπαντες να αντιληφθούν πως πρέπει να κινούνται εντός των ορίων της ευπρέπειας, της νομιμότητας και των ορίων δεοντολογίας όταν μιλάμε για ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς