29 Μαρ 2013

Απεργία στον τ/σ "CHANNEL 9"


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αντεργατική, παράνομη και εκδικητική απόλυση του εκπροσώπου των δημοσιογράφων στον Τ/Σ «CHANNEL 9», συναδέλφου Κώστα Ασημακόπουλου.

Οι εργαζόμενοι στον Τ/Σ «CHANNEL 9» αντιμετωπίζουν μια σειρά προκλητικών ενεργειών εκ μέρους της ιδιοκτησίας του σταθμού.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός προέβη σε παράνομες μειώσεις μισθών έως και 45%. Στη συνέχεια ακολούθησαν απολύσεις, ενώ τώρα έχουμε την απόλυση ακόμη και του ίδιου του εργασιακού εκπροσώπου. Στο κανάλι επικρατούν συνθήκες γαλέρας, όπως εξαντλητικά ωράρια, καθυστέρηση καταβολής των μισθών και κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στους εργαζόμενους.


Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει απεργία για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον Τ/Σ «CHANNEL 9» από τις 18.00 σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 έως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 1ης Απριλίου 2013.

Ζητούμε την επαναπρόσληψη του εργασιακού εκπροσώπου, συναδέλφου Κώστα Ασημακόπουλου. Καλούμε την ιδιοκτησία του σταθμού και τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Τάσο Μπούρα να ανακαλέσουν τη συνδικαλιστική δίωξη, η οποία αποτελεί «casus belli» κατά της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς