31 Ιουλ 2013

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Νέα επίθεση εναντίον των εργαζόμενων του εξαπέλυσε ο Αλαφούζος με μαζικές απολύσεις που   βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.  Ο ακριβής αριθμός των εργαζομένων, στους οποίους ανακοινώθηκε ότι τελειώνει η συνεργασία τους με το συγκρότημα του Φαλήρου, παραμένει μέχρι τώρα αδιευκρίνιστος, ωστόσο, πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 13 απολύσεις- οι περισσότερες στο  ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Στην  πραγματικότητα οι απολύσεις ξεκίνησαν  από την Δευτέρα με δύο ηχολήπτριες στον Red 96.3 και άλλους δύο ηχολήπτες στον Μελωδία 99.2  συνεχίστηκαν με δυό παραγωγούς, την  Άντρη Βασιλειάδου, από τον Μελωδία 99.2  και τον Γιώργο Ζερβό, από τον Red 96.3.
Από κει και πέρα ο…


 εκσκαφέας (ξέρετε αυτός που χρησιμοποιείται για το φύτεμα δέντρων!!) πέρασε στον ΣΚΑΙ, όπου καταργήθηκε το αθλητικό τμήμα του σταθμού και οι απολύσεις ακολουθούσαν η μία την άλλη. Ως το απόγευμα είχαν γίνει πάνω από πέντε απολύσεις –στο ραδιόφωνο αλλα πλέον  και  στην τηλεόραση -ενώ ο Γιάννης Σπανολιός, υπεύθυνος του Σκάι 100.3 ανακοίνωσε στη συνέλευση των εργαζομένων του σταθμού πως οι απολύσεις θα συνεχιστούν!!!
Ας σημειωθεί ότι στον όμιλο είχαν  ανακληθεί οι άδειες και όσοι υποπτευόντουσαν ότι αυτό προμήνυε νέες σφαγές επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο- καθώς αυτή τη φορά οι… σφαγές δεν ήταν οικονομικές αλλα ανθρώπινες . Και δεν πρόκειται κάν για εργαζόμενους που δεν είχαν δεχτεί  να υπογράψουν περαιτέρω μείωση του μισθού τους…

Η ΕΣΗΕΑ  κήρυξε , εσπευσμένα, στάση εργασίας στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Σκάι, από τις 17:00 σήμερα έως τις 13:00 αύριο, και καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέλευση, στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, στα γραφεία της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς