1 Αυγ 2013

Αυριο το τελευταίο φύλλο της καθημερινής έκδοσης της Βραδυνής- απολύθηκε και ο Διευθυντής

  Η εφημερίδα θα μείνει μόνο ως κυριακάτικη έκδοση.

Και ταυτόχρονα, αύριο επίσης, η πρώτη ημέρα υλοποίησης των απολύσεων με προειδοποίηση (δηλαδή με μισή αποζημίωση).Ήδη η Χριστίνα Αμερικάνου και η Μαρία Μυλωνά βρίσκονται μπροστά στην πόρτα της εξόδου. Σε πέντε μέρες θα ακολουθήσει ο Μιχάλης Μαρδάς, λίγο αργότερα ο Χάρης Κάντα και πολλοί άλλοι..

Έτσι αποφάσισε ο μεγαλοξενοδόχος εκδότης  Μήτσης ο οποίος σήμερα, απέλυσε, επίσης, τον Διευθυντή της Βραδυνής Γιώργο Παπασωτηρίου. Η  αιτία, όπως λέγεται , είναι...


 ότι έκανε το έγκλημα  να μην διώξει με την θερινή άδεια τους υπό απόλυση εργαζόμενους και έτσι, τώρα θα είναι υποχρεωμένος να τους την πληρώσει!!

Και όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη (ή και την προτροπή;;) και βέβαια την πλήρη στήριξη του Γιάννη Λοβέρδου ο οποίος, μάλιστα, πήγε στο δικαστήριο εναντίον απολυμένου εργαζόμενου για να βοηθήσει το αφεντικό του!!.


Η απάντηση των εργαζόμενων (που έδωσαν στην πλειοψηφία τους γενναία μάχη για να σταματήσουν τις απολύσεις) ήταν… αναμνηστικές φωτογραφίες στα γραφεία της εφημερίδας. Για να είμαστε ειλικρινείς, θα προτιμούσαμε να τους  βλέπαμε αγανακτισμένους. Περίσσεψε η απανθρωπιά του εργοδότη σ΄αυτό το μαγαζί όσο και η αντισυναδελφική στάση και οι πονηριές από τα τσιράκια του. Και  οι  καλές προσωπικές σχέσεις ενός πυρήνα  δημοσιογράφων ή η αξιοπρέπειά τους δεν ξεγράφει όσα έγιναν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς