26 Ιουλ 2013

Γιατί η Σοφία Παπαϊωάννου εγκατέλειψε Παπαχελά - Αλαφούζο

Αναταράξεις και στο ενημερωτικό του Alpha 
Πολλά τα ερωτήματα σχετικά με την απόφαση της δημοσιoγράφου - ερευνήτριας Σοφίας Παπαϊωάννου να εγκαταλείψει τους Φακέλους του ΣΚΑΪ και να να πάρει μεταγραφή στο κανάλι του Κοντομηνά όπου λέει θα παρουσιάζει, από το φθινόπωρο, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας.
Η Παπαϊωάννου εθεωρείτο η ψυχή της εκπομπής «Φάκελοι» που παρουσίαζε οΑλέξης Παπαχελάς στο κανάλι του Φαλήρου και η μετακίνησή της στον Alpha προκάλεσε αναστάτωση και προβληματισμό στον ΣΚΑΪ και προσωπικά στον Αλαφούζο ο οποίος την εκτιμούσε ιδιαίτερως για την δουλειά που έκανε.
Πίσω από την αποχώρηση της δημοσιογράφου που έγινε γνωστή από τον Παπαχελά υπάρχει έντονο.. 
παρασκήνιο που θα σας το αποκαλύψουμε λίαν συντόμως. Το γεγονός πάντως είναι πως ο Κοντομηνάς ζήλεψε το αλισβερίσι και το πήγαινε- έλα  μεταξύ του στελεχιακού δυναμικού ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και ΣΤΑΡ και είπε να κάνει κι αυτός «παιχνίδι», ενισχύοντας το ενημερωτικό προφίλ του Alpha με κάτι πιο σοβαρό από την «Αυτοψία» του Σρόιτερ και τα «60 λεπτά» του Μάνεση...
Επιδίωξη του Κοντομηνά ήταν η ενίσχυση της δημοσιογραφικής αξιοπιστίας του καναλιού του και ποντάροντας στην μεγάλη εμπειρία της Παπαϊωάννου στον τομέα της έρευνας, προχώρησε στην «γενναιόδωρη» πρόταση του. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας ενώ θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού! 
Η μεταγραφή της δυναμικής (πρώην) συνεργάτιδας του Παπαχελά στον Alpha έχει προκαλέσει αναταράξεις και στο ενημερωτικό τμήμα του καναλιού της Κάντζας και κάποιοι έχουν αρχίσει να προβληματίζονται σοβαρά, σχετικά με τις προθέσεις του Κοντομηνά.  Ο επιχειρηματίας ανακατεύει λένε την τράπουλα καθώς είναι μάλλον δυσαρεστημένος με το ενημερωτικό του σταθμού και προσδοκά πλέον σε κάτι μαχητικό και κυρίως σοβαρό πέραν των διαφόρων αναλυτών τύπου Βερύκιος κλπ.

Πηγή: zoornalistas  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς