19 Δεκ 2012

Η Ν. Νταουντάκη για το θέμα του REUTERS


Το θέμα του REUTERS σχολιάστηκε στην ομάδα των ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ στο FACEBOOK, με την Α΄ Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη να παρεμβαίνει σε ό,τι αφορά τα της Ενωσης.

«Στο συγκεκριμένο θέμα το Ρόιτερς είναι τόσο φάουλ που απορεί κανείς πόσο αξιόπιστο πρακτορείο είναι», ανέφερε, επισημαίνοντας τα εξής:

«Ο κατάλογος -γνωστός ως λίστα Ρουσόπουλου- δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ προκαλώντας πολύ έντονες αντιδράσεις.
Ενας συνάδελφος, που συνδικαλίζεται κιόλας, προσέφυγε στην Αρχή προσωπικών δεδομένων και κατήγγειλε γι' αυτό την ΕΣΗΕΑ, η οποία "τιμωρήθηκε" με πρόστιμο 5.000 ευρώ!!!

Πολλοί απο αυτούς που στα λόγια είναι υπέρ της διαφάνειας, τότε υπέγραφαν αβέρτα καταγγελία του σωματείου τους που - δήθεν- τους κρέμασε στα μανταλάκια. Πρόεδρος ήταν ο Μανώλης Μαθιουδάκης που στις επόμενες εκλογές μόλις που κατάφερε τα εκλεγεί !!!

Οσο για το ΔΣ δεν ξέρω αν έχει καμία διάθεση να απαντήσει ως όφειλε. Ρωτήστε καλύτερα γιατί τα επόμενα συμβούλια δεν ξαναζήτησαν τη λίστα (που συμπληρώνεται στο υπουργείο κάθε χρόνο) παρ΄ ότι, εγώ τουλάχιστον, το ζήτησα πολλές φορές.

Θυμίζω, επίσης, ότι έγινε και μία σημαντική δουλειά πάνω στο θέμα από την Επιτροπή Διαφάνειας, η οποία όμως στη συνέχεια ...ξεχάστηκε επιμελώς!!!»


Έρευνα Reuters: Η διαπλοκή στα ελληνικά media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς