2 Ιουλ 2013

Έκοψαν τα εταιρικά κινητά τηλέφωνα στην ΕΡΤ-τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι


Οι μόνιμοι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είχαν τα τελευταία χρόνια την δυνατότητα να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα με πολύ χαμηλό πάγιο και ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις στις κλήσεις τους.
Την συγκεκριμένη δυνατότητα, παρείχε η ΕΡΤ σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
Μάλιστα με αυτά τα τηλέφωνα μπορούσαν να επικοινωνούν με τετραψήφια νούμερα και με τα σταθερά της Αγίας Παρασκευής.
Όμως από την Τρίτη  τα συγκεκριμένα τηλέφωνα βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί ότι υπάρχει η πρόθεση αυτά τα τηλέφωνα να κοπούν, ήρθαν σε συνεννόηση  με την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας και  ήρθαν σε νέα συμφωνία για να διατηρήσουν τα νούμερα τους, συνεχίζοντας να πληρώνουν οι ίδιοι τους λογαριασμούς που θα μετατραπούν σε προσωπικοί.
Αίφνης όμως από σήμερα παρατηρήθηκε να κόβεται η σύνδεση σε εκατοντάδες κινητά τηλέφωνα ταυτόχρονα (υπολογίζεται ότι τα εταιρικά κινητά τηλέφωνα προσεγγίζουν τα 2000), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι , ακόμα και να βγάλουν τηλεφωνικές συνδέσεις στο πρόγραμμα που έχουν στον αέρα εδώ και 22 μέρες οι εργαζόμενοι.
Ήδη  συρρέουν κατά εκατοντάδες  στα γραφεία της εταιρείας κινητής τηλεφωνία, που όμως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα τόσο μεγάλο αριθμό πελατών. 
πηγή:news 247  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς