9 Ιουν 2015

Ενωμένοι πρίν χωρισμένοι μετά... οι επιστολές πάνε κι έρχονται !!!



Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι… Ενωμένοι Δημοσιογράφοι μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 4η Ιουνίου. Διότι, ναι μεν η παράταξη πήρε 4 έδρες και η επικεφαλής πέτυχε το στόχο της αλλά… τα γραμμάτια  απαιτούν εξόφληση. Όλοι, λοιπόν, αυτοί που μπήκαν στο ψηφοδέλτιο με τη διαβεβαίωση ότι.. θα στηριχθούν και αρκετοί με την ελπίδα ότι θα εκλεγούν (!!)  είδαν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται. Κάποιοι μάλιστα που … αυτομόλησαν απο αλλού έγιναν και ρεζίλι γιατί  εκεί που περίμεναν να δοξαστούν πήραν (αναλογικά) λιγότερες ψήφους από ισότιμους συναδέλφους τους σε μικρότερα σε ψήφους ψηφοδέλτια.

Έτσι, άρχισε η γκρίνια και...


... η φαγωμάρα που έχει φέρει σε δύσκολη θέση την επικεφαλής . Δεν ξέρει ποιόν να πρωτομαζέψει.  Σήμερα, ένας από τους πιο… επιμελείς υποψήφιους ( Χ. Αξελός) έστειλε επιστολή και ζητούσε να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων του ίδιου και των δύο πιο κάτω από αυτόν (Φ. Γιαννούλη- γραφείο τύπου της κ. Μπακογιάννη και Ν. Συνοδινό- αρμόδιος άγρευσης υποψήφιων από άλλες παρατάξεις!!). Μετά θυμήθηκε ότι ήθελε να κάνει επανακαταμέτρηση και με άλλον υποψήφιο (Χ. Μαζανίτη- άλλης πτέρυγας) ο οποίος εξελέγη και με τον οποίο είχε 6 ψήφους διαφορά.

Λίγη ώρα αργότερα και από τις δύο επιστολές, έστειλε τρίτη και ζητούσε να… ακυρωθούν οι δύο πρώτες και να μην προχωρήσει η διαδικασία. Το λόγο δεν τον εξηγούσε και εμείς αρνούμαστε να κάνουμε υποθέσεις!!! 

Αν έρθει και τέταρτη επιστολή θα σας ενημερώσουμε αμέσως..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς