9 Ιουν 2015

Σφαγή εργαζόμενων στον Αντέννα- επίκεινται και απολύσεις δημοσιογράφων



Με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου  και την μεταφορά του σε ιδιωτική τηλεφωνική εταιρεία ολοκληρώνεται η διαδικασία σφαγής του μη δημοσιογραφικού προσωπικού στον όμιλο Κυριακού. Τώρα έρχεται η σειρά των δημοσιογράφων, με σωρεία απολύσεων, όπως λένε οι πληροφορίες μας.
Του τηλεφωνικού κέντρου (5 άτομα) προηγήθηκε...


...η μετακίνηση του λογιστηρίου επίσης δε ιδιωτική εταιρεία (outsourcing) στο οποίο απασχολούνταν περισσότερα από 20 άτομα και  η κατάργηση του δημιουργικού τμήματος (5-6 άτομα), και του τμήματος επικοινωνίας (περί τα 10 άτομα, μεταξύ των οποίων η γνωστή κ. Γκαγκάκη) . Αυτό σημαίνει 40-50 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων  εκτός Αντέννα.
Στην επόμενη φάση, η οποία δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα ξεκινήσει και αν θα προηγηθεί ή θα ακολουθήσει την αναμενόμενη διαδικασία αδειοδότησης,   το ειδησεογραφικό κομμάτι θα συρρικνωθεί δραματικά. Με περιορισμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ιδιαίτερα συγκεκριμένων τμημάτων (π.χ. αθλητικό) με αντίστοιχη δραματική μείωση του δημοσιογραφικού προσωπικού αλλά και μισθολογικές περικοπές.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, απολύσεις αναμένονται και σε άλλα δύο μεγάλα «μαγαζιά».
Ας ετοιμάζεται η ΕΣΗΕΑ για νέα πακέτα τροφίμων γιατί για συνδικαλιστική αντίσταση στη νέα λαίλαπα δεν μπορεί κανείς να περιμένει πολλά, αν κρίνει από τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς