28 Απρ 2009

Πυροβολισμοί και ληστεία στον ΕΔΟΕΑΠ

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί στα γραφεία του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) στην οδό Σισίνη 18 στην Αθήνα.



Οι δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή με μηχανές.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας δράστης τραυμάτισε τον υπάλληλο ασφαλείας χτυπώντας τον με υποκόπανο όπλου.

Πριν φύγουν, οι δράστες πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα.



Σύμφωνα με το ιστολόγιο "Άνεργοι Δημοσιογράφοι", οι δράστες χτύπησαν το φρουρό του Οργανισμού και μετά κατευθύνθηκαν στο ταμείο που βρίσκεται στο ισόγειο και με την απειλή όπλου πήραν άγνωστο ως τώρα ποσό.




Προηγήθηκε πάλη στην είσοδο του κτιρίου και μια πιστολιά στον αέρα, ενώ οι δράστες τραυμάτισαν με την κάνη του όπλου τον φύλακα του κτιρίου, ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει. Πήγαν κατευθείαν στο ταμείο και με την απειλή πιστολιών ζήτησαν από τον υπάλληλο όσα λεφτά είχε μπροστά του. Τα πήραν κι εξαφανίστηκαν.



Τούς κατέγραψαν οι κάμερες χωρίς αυτό το στοιχείο να έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί φορούσαν κράνη. Από τα πρώτα στοιχεία πήραν περίπου 20.000 ευρώ και φαίνεται πως ήξεραν τα κατατόπια και οτι γινόταν το πρωί στο ισόγειο του ΕΔΟΕΑΠ οι πληρωμές.




Στη φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας του ΕΔΟΕΑΠ, που απεικονίζει την είσοδο των δραστών στο κτήριο της οδού Σισίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς