3 Φεβ 2011

Το σενάριο των "γκόλντεν μπόις" δεν θα περάσει στον ΑΝΤΕΝΝΑ

Α περγιακή κινητοποίηση στο ραδιοσταθμό Αντέννα για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και από τις 6 το πρωί και ως το Σάββατο πρωί, αποφάσισε η Ενωση Τεχνικών Ραδιοφώνου (ΕΤΕΡ)
για την αναίτια και καταχρηστική απόλυση ήχολήπτη που εργαζόταν για 16 χρόνια στο ραδιοσταθμό. Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕΡ αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε σε απάντηση στην άκαμπτη και αντεργατική στάση της διεύθυνσης του ραδιοσταθμού Αντέννα κατά την διαβούλευση που είχαμε, την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 6 το πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι δεν θα αφήσουμε την εργοδοσία να προβεί σε ξεκλήρισμα των τεχνικών από τους ραδιοσταθμούς. Ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική συνεργασία θα αντιτάξουμε την σθεναρή και συνεχή μας αντίσταση.
Η πολιτική της άσκησης διευθυντικής πυγμής από τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό Αντέννα και η απόλυση της συναδέλφου μας μητέρας και εργαζομένης επί 16 χρόνια στον ραδιοσταθμό ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της εργοδοσίας για αντεργατική και αντισυνδικαλιστική στάση τους απέναντι στους εργαζομένους και τις Ενώσεις.

Το σενάριο των golden boys του Αντ1 δεν θα περάσει. Βρισκόμαστε εδώ και είναι η αρχή. Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τις θέσεις εργασίας μας, τη ζωή μας και το επίπεδο διαβίωσης που με αγώνες έχουμε κατακτήσει. Κομμένα πια τα δανεικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς