1 Μαρ 2011

Η κατηφοριά, το διευθυντηλίκι και οι απειλές στον Αντέννα

Καταγγελία της Ενωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) για τίς συνεχείς προκλήσεις στον Αντένα:
Συνέχεια στο σήριαλ απειλών, εργασιακής τρομοκρατίας και αντισυνδικαλιστικής συμπεριφοράς, έδωσε το γνωστό πλέον δίδυμο διευθυντών του Αντέννα.
Κάλεσαν το τεχνικό προσωπικό και, αντί να προχωρήσουν στη διόρθωση του προγράμματος εργασίας που βρίθει παρανομιών τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο κατάγγειλε στις αρμόδιες Υπηρεσίες, πιστοί στο δόγμα «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα», πρότειναν μειώσεις 20%, ή απολύσεις.

Ο κατήφορος της διοίκησης του Αντέννα δεν έχει τέλος. Η αντεργατική και αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά, έφθασαν στο σημείο να προτείνουν στη Γενική Γραμματέα έξοδο από τον ραδιοσταθμό(!), τείνει να γίνει παροιμιώδης.

Μετά τα 80000 ευρώ ή τα περί φυλάκισης στελεχών μας, ο νέος διοικών τον Αντέννα προσπαθεί να δείξει την διευθυντική του «αποφασιστικότητα» σε υφισταμένους και το προσωπικό εν γένει του ραδιοσταθμού.

Η συμπεριφορά αυτή απέναντι στους εργαζόμενους είναι η ευθεία συνέχεια του «κοινωφελούς» έργου που παράγει ο ραδιοσταθμός. Δυστυχώς για την διοίκηση του Αντέννα, πρέπει να καταλάβει ότι η πίεση και η συνέχιση των παρανομιών θα έχει ως αποτέλεσμα την ευθεία αντιπαράθεση και την ολοσχερή ρήξη.
Ο πόλεμος για μας έχει ήδη αρχίσει. Απολύσεις, απειλές αντεργατικός και αντισυνδικαλιστικός «τσαμπουκάς», μία απάντηση μόνο μπορούν να έχουν: τη συσπείρωση και τις κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς