3 Μαΐ 2011

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Χλιδή για τους εκδότες – Περικοπές για τους εργαζόμενους



Στο περιθώριο των εργοδοτικών απειλών για νέες μαζικές απολύσεις και περικοπές στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, τα αφεντικά του Τύπου σε στενή επαφή με οικονομικούς, πολιτικούς και διπλωματικούς παράγοντες, γλεντούν και διασκεδάζουν, ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις και αλληλοβραβεύονται για τα «κατορθώματά» τους.
Ενδεικτικά ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ δύο τέτοιες φιέστες από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κυρ-Αλέκος Μπακατσέλος. Όπως άλλωστε δεν παρέλειψε να παραβρεθεί και στην φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της… ΕΣΗΕΜ-Θ!
1η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Οκτώβρης 2010 – Από τη στήλη “lifestyle” του http://www.agelioforos.gr/
Το παράσημο «Λεοπόλδος ΙΙ» απένειμε στον επίτιμο πρόξενο Βελγίου στην Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρο Μπακατσέλο, ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Pieter De Crem, για την αξιέπαινη 25ετή του προσφορά προς το κράτος του Βελγίου, σε επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Hyatt» παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.

2η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
19.1.2011 – Πηγή: http://www.photoreportage.gr/
Η πρωτοχρονιάτικη δεξίωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου αποτελεί πλέον θεσμό στην Θεσσαλονίκη που προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο των επιχειρηματικών αλλά και των πολιτικών, επιστημονικών, διπλωματικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.
Περισσότεροι από 300 επίσημοι προσκεκλημένοι παρευρέθησαν, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011, στο νέο ξενοδοχείο της πόλης μας THE MET HOTEL, όπου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, σε θερμή εορταστική ατμόσφαιρα, η εκδήλωση αυτή.
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εκπροσώπησαν από την πλευρά του Δ.Σ. οι κ.κ Μιχάλης Μαϊλλης – Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λάκης Μαραγκός – Αντιπρόεδρος, και τα μέλη του Δ.Σ., κ. Götz Funck, κ. Στέφανος Τζιρίτης και κ. Μανώλης Καστανάκης. Από την πλευρά της Διοίκησης παρέστησαν οι κ.κ. Martin Knapp, Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. και ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Διευθυντής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.
Παρευρέθησαν επίσης:
ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Wolfgang Hoelscher-Obermaier
η Πρόξενος των Η.Π.Α., κα Kathryn Kay, ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κων/νος Γκιουλέκας,ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θωμάς Ρομπόπουλος, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε. κ. Νικόλαος Πέντζος και πολλοί άλλοι.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: ALLIANZ, BERLIN PREMIUM LAGER, DHL, EADS, MERCK, NIVEA, SIEMENS, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ, KTHMA EYXAΡΗΣ, ΟΤΕ.

πηγή:Ασύνταχτος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς