21 Ιουν 2011

Νέο μακελειό απολύσεων "αντιπαραγωγικών" στο ΕΘΝΟΣ



Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι για την απόλυση της Πόπης Χριστοδουλίδη δύο ακόμη δημοσιογράφοι από το ΕΘΝΟΣ δοκίμασαν το …τσεκούρι του Μπόμπολα και των υποτακτικών του με την ίδια άθλια δικαιολογία: αντιπαραγωγικοί. Ούτε καν τα προσχήματα δεν τηρούν στο εργοστάσιο «ΠΗΓΑΣΟΣ».
Η Παρασκευή Βονάτσου, έκανε εκκλησιαστικό ρεπορτάζ και ελεύθερο (τελευταία της είχαν αναθέσει κατ΄ αποκοπή το ρεπορτάζ για τους αγανακτισμένους) , ενώ ο Κώστας Τομαράς έκανε αστυνομικό. Και οι δύο εργαζόντουσαν πολλά χρόνια στο ΕΘΝΟΣ και οι δύο είχαν αντιδράσει στα εγκληματικά σχέδια του Μπομπολαίικου για κατάργηση των ΣΣΕ, μειώσεις μισθών και, βέβαια, στην απόλυση της Χριστοδουλίδου.
Η ΕΣΗΕΑ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Φώτη Μπόμπολα και εξέδωσε ανακοίνωση ενώ αύριο το πρωί θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ. ΄


Στις 12.30 από όσο γνωρίζουμε- το γράφουμε για να μην ψάχνουν όσοι, ενδεχομένως, θέλουν να τρέξουν για να φωνάξουν ώστε να… μην γίνει απεργία και κάποιοι άλλοι ίσως θέλουν να προετοιμαστούν για… απεργοσπαστικό φύλλο. Επίσης το γράφουμε για να υπολογίσει ο κ. Μπόμπολας πότε θα ανακοινώσει ξανά ότι… θα κλείσει την εφημερίδα.


Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «διαμαρτύρεται και καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη από μέρους της ιδιοκτησίας καταχρηστική και παραβατική συμπεριφορά» με την στοχοποιημένη απόλυση των συναδέλφων και καλεί την εργοδοσία για μια ακόμη φορά να ανακαλέσει κάθε απόφαση για απολύσεις συναδέλφων και να τηρήσει όσα οι ΣΣΕ και οι νόμοι ορίζουν και επιβάλλουν.

Δείτε περισσότερα στα σημειώματα της Πόπης Χριστοδουλίδη:

1. Συνεχίζει το " μακελειό" των συντακτών στο"Εθνος' ο Μπόμπολας !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς