15 Ιουν 2011

Η μπλόφα του Μπόμπολα που...μάσησαν κάποιοι εργαζόμενοι



Ενημερώνει την Επ. Κεφαλαιαγοράς ότι δεν υπάρχει αλλαγή δραστηριότητας σε καμία θυγατρική- την ίδια στιγμή που απειλούσε τους εργαζόμενους ότι ...άν απεργήσουν θα κλείσει Ημερησία, ημερήσιο Εθνος κ.λ.π.


Μπλόφα αποδεικνύεται η απειλή του Φ. Μπόμπολα προς του εργαζόμενους για λουκέτο στην Ημερησία και το Εθνος καθώς απαντώντας σε έγγραφο της Επ. Κεφαλαιαγοράς η διοίκηση της εταιρίας απαντά ότι δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή στην εκδοτική δραστηριότητα των θυγατρικών Εκδόσεις Εθνος, Ημερησία και Sport Plus.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση "κάθε περίπτωση λήψης αποφάσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που επιφέρει αλλαγές στη διάρθρωση του ομίλου και στις δραστηριότητες αυτού, θα ενημερώσει ως οφείλει άμεσα το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές".


Συγκεκριμένα στην επιστολή του Πήγασου προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών αναφέρεται: “Σε απάντηση της από 14 Ιουνίου 2011 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών αντιστοίχως η “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής ως “Εταιρία”) ανακοινώνει, ότι ουδεμία αλλαγή έχει επέλθει στην εκδοτική δραστηριότητα των θυγατρικών εταιριών της (“ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε.”, “ΗΜΕΡΗΣΙΑ Α.Ε.Ε.” και “SPORT PLUS A.E.”) και σε κάθε περίπτωση λήψης αποφάσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας που επιφέρει αλλαγές στη διάρθρωση του Ομίλου και στις δραστηριότητες αυτού, θα ενημερώσει ως οφείλει άμεσα το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές”.

πηγή: sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς