10 Νοε 2011

Μηνύσεις της ΕΡΤ εναντίον ιστολογίων που αναπαράγουν ψεδείς ειδήσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. συνήλθε χθες (Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011) με τη νέα του σύνθεση και ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1. Ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για:
 Την παράσταση στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών του Διευθύνοντος Συμβούλου, του μέλους Δ.Σ. κ. Στ. Στεφάνου και του Διευθυντή Αθλητικών Προγραμμάτων κ. Δ. Χατζηγεωργίου, σχετικά με τη σύμβαση του Champions League.
 Την κατάθεση μήνυσης κατά ιστολογίων (blogs), που αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις για την ΕΡΤ.
 Την πρόταση για μείωση κόστους της Euroleague.
 Τη συζήτηση με την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), με θέμα τις ραδιοφωνικές συχνότητες.
 Επιστολή που απέστειλε η Forthnet – NOVA, με θέμα οφειλές για στιγμιότυπα από τη Superleague 2010 – 2011.
 Επιστολή της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), σχετικά με την κοστολόγηση από την ΕΡΤ θεμάτων ρεπορτάζ pool που διατίθενται σε ιδιωτικά κανάλια.
2. Ενέκρινε την παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας στον Νομικό Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. και σε δικηγόρους της εταιρείας, για την παράσταση σε δικαστήρια για υποθέσεις της εταιρείας
3. Αποφάσισε να αναθέσει στη Νομική Υπηρεσία της ΕΡΤ Α.Ε. την άσκηση αγωγής κατά εταιρείας παραγωγής, αναζητώντας τις δαπάνες που δεν αντιστοιχούν στα εκταμιευθέντα από την ΕΡΤ ποσά για την εκτέλεση της παραγωγής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2006 και της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας του ιδίου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς