27 Δεκ 2012

Η αργία των Θεοφανίων


Εν όψει της εορτής-αργίας των Θεοφανίων οι συνάδελφοι των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, του ΑΠΕ-ΜΠΕ και των εφημερίδων, θα εργαστούν ως εξής:  

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 

Επειδή για τους συντάκτες του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης δεν προβλέπεται μεταφορά της αργίας οι συντάκτες στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, θα εργαστούν το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Ιανουαρίου 2013, όπως εργάζονται τις αργίες και την Κυριακή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επειδή εφαρμόζονται οι ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ – ΕΙΗΕΑ, οι συνάδελφοι θα εργαστούν την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013 όπως εργάζονται τις αργίες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 

Δεδομένου ότι η αργία των Θεοφανίων της 6 ης Ιανουαρίου 2013 συμπίπτει με ημέρα Κυριακή και σύμφωνα με τη ΣΣΕ μεταξύ ΕΙΗΕΑ και ΕΣΗΕΑ αλλά και ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ με ΕΙΗΕΑ η αργία αυτή μεταφέρεται για την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013. Κατόπιν τούτου:


Την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι Σαββατιάτικες εκδόσεις, για την έκδοση των οποίων οι συντάκτες θα εργαστούν την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις.

Την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013, Θεοφάνια δεν θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ εφημερίδα.

Τη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας, για την έκδοση των οποίων οι συντάκτες θα εργαστούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Οι υπάλληλοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία εφημερίδων, θα εργαστούν ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς