14 Ιαν 2014

Συνελήφθη πάλι ο Γιώργος Κουρής

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ο  εκδότης Γιώργος Κουρής ο οποίος συνελήφθη το πρωί , με περιπετειώδη τρόπο στο σπίτι του στο Ψυχικό,  από την Ασφάλεια Αττικής, για χρέη προς το Δημόσιο.  
Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική διώξη για μη καταβολη χρεών στο Δημόσιο, που αφορά ποσό περίπου 680 χιλιάδων ευρώ και τον παρέπεμψε να δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.


Σε βάρος του κ. Κουρή, είχαν εκδοθεί τρεις παραγγελίες του Οικονομικού εισαγγελέα για σύλληψη λόγω χρεών, ενώ εκκρεμούν τέσσερα εντάλματα σύλληψης  και μια καταδικαστική απόφαση 18 μηνών φυλάκισης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για περίφραξη ακινήτου, ενώ τα συνολικά χρέη του προς το Δημόσιο (κυρίως από το Αλτερ αλλα και άλλες επιχειρήσεις) υπολογίζονται σε 2,5-3 εκ. ευρώ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του News247 αστυνομικός εμφανίστηκε ως ταξιτζής, ενώ συνάδελφός του έκανε ότι ήταν πελάτης σε άλλο, πραγματικό ταξί, το οποίο μάλιστα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του εκδότη. Δεν είχε προλάβει ο κ. Κουρής να κάνει μερικά μέτρα από το σπίτι του και το ψεύτικο ταξί του έκλεισε το δρόμο. Οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο δικό τους όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς