2 Ιουλ 2009

"Εκλεισαν" τον ΞΕΝΙΟ απο τώρα!!!!

Επιστολή του Κώστα Γεωργακόπουλου,

εκπροσώπου του ΞΕΝΙΟΥ στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ,

με την οποία διαμαρτύρεται οτι σε τηλεοπτική εκπόμπή με θέμα τα Δημοτικά Ραδιόφωνα του αρνήθηκαν το δικαίωμα να μιλησει με την αιτιολογία οτι ο σταθμός...έκλεισε...



Δεν άφησαν τον εκπρόσωπο του Ξένιου να μιλήσει


"Στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στο ALTER, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009, ζήτησα ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του “ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM”, να κάνω παρέμβαση για τα όσα ακούστηκαν από καλεσμένους για τα δημοτικά ραδιόφωνα, αλλά και να ενημερώσω για τις εξελίξεις στο Δημοτικό Ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων.
Ωστόσο, ο αρχισυντάκτης της εν λόγω εκπομπής κ. Χρήστος Μπάρλας, αρνήθηκε να παρέμβω, υποστηρίζοντας σε μία εκ των παραγωγών της εκπομπής, ότι ο «ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM» έκλεισε!!! Και εφόσον ο "ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM" έχει κλείσει κατά τον κ. Μπάρλα, γιατί η εκπομπή σας κ. Χατζηνικολάου, ασχολήθηκε με τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ" και τον "CITY 99,5 FM", αφού έκλεισαν;
Κύριε Χατζηνικολάου, ο αρχισυντάκτης σας κος Μπάρλας, εκτός από δημοσιογράφος, είναι και περιφερειάρχης;
Γιατί αγαπητέ κ. Μπάρλα, δεν με αφήσατε να σας ενημερώσω ότι... η απόφαση για λύση και εκκαθάριση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο για τον «ΞΕΝΙΟ 94,3 FM», δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη; Δεν έχει σταλεί κ. Μπάρλα, η σχετική απόφαση στην περιφέρεια
Προσπερνάω το γεγονός, ότι δεν με καλέσατε στην εκπομπή, αλλά να μην μου δώσετε χρόνο να παρέμβω (προκειμένου να σας ενημερώσω για πράγματα, για τα οποία όπως αποδεικνύεται, έχετε μαύρα μεσάνυχτα) είναι το λιγότερο αντισυναδελφικό (σίγουρα αντιδεοντολογικό και αντιδημοσιογραφικό) από την πλευρά σας.
Παράλληλα, εκθέτετε τον κ. Χατζηνικόλαου, εκτός εάν και αυτός είναι σύμφωνος με την κίνησή σας, να μην μου δώσετε το λόγο.
Στην περίπτωση αυτή κ. Χατζηνικολάου, λυπάμαι είστε και εσείς συνυπεύθυνος για τη συμπεριφορά του κ. Μπάρλα. Αν πάντως, συμπεριφέρεται έτσι και σε άλλους, εν αγνοία σας, μαζέψτε τον!!!
Με εκτίμηση,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
(ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΞΕΝΙΟΥ στην ΕΣΗΕΑ)
ΥΓ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των συναδέλφων, τη συνάδελφο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη, για την τοποθέτησή της στο θέμα του ΞΕΝΙΟΥ, στη συγκεκριμένη εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στο ALTER την περασμένη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς