15 Δεκ 2009

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΕΣΗΕΜΘ-διαμαρτύρονται τα μέλη της

Ο συντάκτης του παρόντος καθώς και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ με τους οποίους επικοινώνησε την τελευταία ώρα, δηλώνουμε αγανακτισμένοι με την απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ να μη συμμετάσχουν στην μεθαυριανή απεργία των δημοσιογράφων που έχει κηρύξει ήδη η ΕΣΗΕΑ για τα επείγοντα δραματικά γεγονότα που βιώνει ο κλάδος τις τελευταίες εβδομάδες. Ντροπή!

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΣΗΕΜ-Θ είναι συνδικαλιστικό σωματείο και όχι εργοδοτική οργάνωση!Δυστυχώς συνάδελφοι η ΕΣΗΕΜΘ πήρε απόφαση κατά της απεργίας. Οι πρώτες πληροφορίες από την συνεδρίαση της διοίκησης της Ενωσης αναφέρουν ότι με 5 ψήφους κατά και 3 υπέρ η ΕΣΗΕΜΘ δεν θα πάρει μέρος στην απεργία. Οι Βοιτσίδης Χαλεπλίδου, Ντόζης, Φωκιανίδης και Κοντογουλίδης ψήφισαν κατά της απεργίας διότι θα ήταν… παράνομη. Διακομματική και διαπαραταξιακή η σύμπλευση των πρόθυμων. Αντίθετα οι Μειντάνη (Ασύνταχτος Τύπος) Αδάμ και Χανός ψήφισαν υπέρ της απεργίας.

Συνάδελφοι δυστυχώς η «πρόθυμη» πλειοψηφία της ΕΣΗΕΜΘ έδειξε για μία ακόμη φορά πως αντιλαμβάνεται το ρόλο της: χέρι – χέρι με την εργοδοσία επιδιώκει να διαλύσει το συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσιογράφων.

Θα επανέλθουμε!ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς