15 Μαρ 2010

Κωλυσιεργούν οι ιδιοκτήτες ραδιοφώνου για τις ΣΣΕ



Να υπογραφεί χωρίς άλλη καθυστέρηση
Συλλογική Σύµβαση Εργασίας για τους Τεχνικούς της Ραδιοφωνίας



Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Πραγµατοποιήθηκε σήµερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των µελών της Ένωσης µε θέµα την υπογραφή Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας.

Με την πρωτοφανή µαζική προσέλευση και µαχητικότητά τους τα µέλη της Ένωσης διατράνωσαν την θέλησή τους για υπογραφή βιώσιµης Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας που να απαντά στις σηµερινές ανάγκες του εργαζόµενου τεχνικού της ραδιοφωνίας απέναντι στην ακρίβεια και την διαρκώς εντεινόµενη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά κεκτηµένα µας.

Οι εργαζόµενοι τεχνικοί ζώντας ήδη στο διαµορφωµένο οικονοµικό πλαίσιο της χώρας µας καθηµερινά βιώνουν µια δύσκολη πραγµατικότητα, την οποία η καθυστέρηση υπογραφής Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας επιτείνει.
Η «καθυστέρηση» υπογραφής ΣΣΕ και η «αβεβαιότητα» που µέσω αυτής καλλιεργείται στο χώρο, δεν παράγει εργασιακή ειρήνη.
Καλούµε την Εργοδοτική πλευρά να συναινέσει στην υπογραφή Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας που να διασφαλίζει τη διατήρηση και αναβάθµιση των οικονοµικών και θεσµικών δεδοµένων των Τεχνικών της Ραδιοφωνίας.
Να αποστεί από κάθε ιδέα αποδόµησης των κεκτηµένων µας.
Την όποια «κρίση» δεν τη δηµιούργησαν οι εργαζόµενοι και ως εκ τούτου δεν είναι διατεθειµένοι και να την πληρώσουν.
Η άµεση υπογραφή της ΣΣΕ για το 2010 καθίσταται πλέον κάτι παραπάνω από αναγκαία προκειµένου να αντέξουµε το δυσβάσταχτο οικονοµικό βάρος που έχει φορτωθεί στις πλάτες των εργαζοµένων.

Τα µέλη της Ένωσης ενέκριναν παµψηφεί τις προτάσεις του Διοικητικού Συµβουλίου για τις διαδικασίες επίτευξης υπογραφής ΣΣΕ.

Για το Διοικητικό Συµβούλιο
Ο Πρόεδρος Δηµήτρης Καµαρινόπουλος
Ο Γενικός Γραµµατέας Δηµήτρης Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς