28 Σεπ 2010

Ψήφισμα των εργαζόμενων στον Ομιλο ΠΗΓΑΣΟΣ

Μετά τις αναίτιες και αιφνιδιαστικές απολύσεις συναδέλφων μας οι εργαζόμενοι, διοικητικοί, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, διακήρυξαν σήμερα σήμερα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη βούλησή τους να απαντήσουν στην επίθεση της εργοδοσίας με 48ωρη απεργία που αποφάσισε να κηρύξει η ΕΠΗΕΑ την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, την οποία καλούνται να στηρίξουν τα άλλα σωματεία.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι διακήρυξαν επιπλέον τη βούλησή τους να αποτρέψουν τις απολύσεις και εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Ταυτόχρονα καλούν τα σωματεία τους να στηρίξουν δυναμικά την απόφαση της ΕΠΗΕΑ για την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση , και όποια άλλη απεργιακή κινητοποίηση χρειαστεί αμέσως μετά, προκειμένου να μην χαθεί καμία θέση εργασίας και να ανακληθούν οι απολύσεις.
Οι απολύσεις στον Πήγασο δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα εκδοτικά συγκροτήματα. Προσπαθούν να φορτώσουν την κρίση στις πλάτες των εργαζόμενων. Το μοναδικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη και η επαγρύπνηση.

Οι Εργαζομένοι στον όμιλο Πήγασος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς