30 Σεπ 2010

Δημοσιογράφοι ΣΚΑΪ : Οχι στον διχασμό των εργαζόμενων και στο κλίμα φόβου


Επιστολή Συμπαράστασης
των Δημοσιογράφων της Τηλεόρασης του ΣΚΑΙ
προς τους συναδέλφους στον ΔΟΛ και τον Πήγασο


Πέμπτη, 30 ΣεπτεμβρΙου 2010

Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους στον ΔΟΛ και τον Πήγασο, Που απεργούν παρά το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στους εργασιακούς τους χώρους, με τα διευθυντικά στελέχη και τους ιδιοκτήτες να τους απειλούν με απολύσεις ή ακόμα και με κλείσιμο των επιχειρήσεων. Επίσης εκφράζουμε την υποστήριξή μας στην συνέχιση και την κλιμάκωση του αγώνα όπου αυτό χρειαστεί, απέναντι στην διογκούμενη πρόθεση των ερνοδοτών για απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ δηλώνουμε ότι δεν δεχόμαστε καταστατικές παρεκτροπές, όπως αυτές που σημειώθηκαν στον ΔΟΛ και τον Πήγασο με την διενέργεια παράνομων εκλογικών διαδικασιών με στόχο τον διχασμό των εργαζομένων και την δημιουργία κλίματος φόβου. Επίσης δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο οι διοικούντες «συνάδελφοΙ» μας να μας προσβάλλουν ως άτομα ή να προπηλακίζουν τους συναδέλφους μας, να επιτίθενται λεκτικά προς τα μέλη του Μικτού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, αλλά και να επιδίδονται στην προσπάθεια απαξίωσης του Σωματείου μας στα μάτια των μελών του.
Ζητούμε δε από το Πειθαρχικό μας Συμβούλιο να καλέσει αυτούς τους «συναδέλφους» προς απολογία, και να διαγράψει από μέλη της Ένωσης όποιους αποδειχθεί ότι ήταν οι εμπνευστές των απαράδεκτων γεγονότων που σημειώθηκαν στον ΔΟΛ και τον Πήγασο στις 29 Σεπτεμβρίου 2010.

Δηλώνουμε τέλος ότι στέκουμε αλληλέγγυοι στην ιδέα των στοχευμένων απεργιών όπου αυτές κρίνοντας: απαραίτητες, ενώ είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε και στην διενέργεια γενικευμένης απεργίας που θα έχει όμως στόχευση, θα αποφασιστεί από ένα Διοικητικό Συμβούλιο έτοιμο να την υπηρετήσει, αλλά και να την κλιμακώσει προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας.
Οι εργαζόμενοι στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς