10 Φεβ 2011

Το Ζαππειο γέμισε πτώματα σκυλιών, γατιών, και περιστεριών απο φόλες -Αίσχος κύριε Καμίνη


Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα οι φιλόζωοι αλλά και διάφοροι περαστικοί στο Ζάππειο. Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες αλλά και πολλά περιστέρια βρέθηκαν θανατωμένα, από δηλητηρίαση. Από το πρωϊ υπεύθυνοι του Δήμου μαζεύουν πτώματα από παρτέρια, πεζοδρόμια και γωνίες αφού τα άτυχα ζώα πέθαναν με πολύ πόνο, αιμορραγώντας.


Σύμφωνα με φιλόζωο της περιοχής που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Εδώ και τώρα του Alter, δυστυχώς οι δηλώσεις του νέου Δήμαρχου Αθήνας που δεν ήταν καθόλου θετικές προς τα αδέσποτα πριν τις εκλογές, φαίνεται ότι ενισχύουν τους εχθρούς των ζώων που αποφασίζουν να πετάξουν φόλες για να εξαφανίσουν ό,τι τους...ενοχλεί.


Αυτή είναι κοινή άποψη σχεδόν για όλους τους φιλόζωους και καλούν το Δήμο Αθηναίων να βοηθήσει τα αδέσποτα όπως οφείλει από το νόμο 3170/2003 και όχι να ενισχύει την επιθετικότητα έναντι τους. Αίσχος.


Στη συνέντευξη που είχε δώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Φλας 9,61, στις 30/9, ο κος Καμίνης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι: "Η Αθήνα είναι μια πόλη, η πιο βρώμικη της Ευρώπης, η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν έχει φωτισμό, που δεν έχει πεζοδρόμια, η Αθήνα είναι μια πόλη στο κέντρο της οποίας κυκλοφορούνε σκυλιά. [...] και σχετικά με τους φιλόζωους και τα ζώα, θα πρέπει να εξηγήσετε στους Αθηναίους, ποιοί είναι αυτοί οι φιλόζωοι που επιβάλουν τελικά να αφήνετε τα σκυλιά να κυκλοφορούν στην πλατεία Συντάγματος", όπως γράφει η Ελευθεροτυπία.
πηγή:adespoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς