23 Ιαν 2012

Πρόγραμμα εθελουσίας στην Ελευθεροτυπία ανακοίνωσε η Μάνια

Σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου καλεί τους εργαζόμενους στη Χ.Κ.Τεγόπουλος και στη Φωτοεκδοτική, η Μάνια Τεγόπουλου. Η πρόσκληση δηλώνεται πως δεν είναι “δεσμευτική” για όσους δηλώσουν συμμετοχή και διεξάγεται στο πλαίσιο του άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι της Χ.Κ.Τεγόπουλος ΑΕ και της Φωτοεκδοτικής ΑΕ, που προτίθενται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου να συμπληρώσουν και να υπογράψουν στην αντίστοιχη θέση του πίνακα. Η συμπλήρωση αυτού του πίνακα χρησιμεύει στην συλλογή στοιχείων που, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι απαραίτητα:

Για να εκπονηθεί ένα σχέδιο δράσεων, για την διάσωση των εταιριών, στα πλαίσια του άρθρου 99, καθώς και
Για να μπορέσει η διοίκηση να καταθέσει, το συντομότερο δυνατό, την πρόταση προς τους εργαζόμενους για την επίλυση του προβλήματος των καθυστερούμενων δεδουλευμένων τους.

Διευκρίνιση 1η : Η εκδήλωση πρόθεσης και η υπογραφή αυτού του πίνακα δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, και δεν επηρεάζει τα πάσης φύσεως νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων που θα υπογράψουν.

Διευκρίνιση 2η : Αναλυτικά, οι όροι και οι προϋποθέσεις του θα ανακοινωθούν εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους και εφόσον εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του.

Έχει εξουσιοδοτηθεί να παρέχει διευκρινίσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο ο Κος. Τσογκας.

Εκ της διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς