27 Οκτ 2012

Στον «πάγο» ρεπόρτερ της ΕΤ3


"Στον πάγο" έβαλε η διοίκηση της ΕΤ3 δημοσιογράφο, ο οποίος μετέδωσε στη ΝΕΤ ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη και όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού.


Ο δημοσιογράφος Χρήστος Δάντσης αναφέρθηκε στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί και προφανώς δυσαρέστησε πολλούς.

Στο facebook, το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, Βασίλης Κοντογουλίδης έγραψε τα εξής:

"Ρεπόρτερ της εΤ3 χθες σε ζωντανή σύνδεση εκπομπής της ΝΕΤ, είπε αυτά που είδε. Οτι δηλαδή υπήρχε αστυνομοκρατία και πολύς κόσμος δεν μπορούσε να πλησιάσει στην εκκλησία ούτε να μπει στο ναό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής της ΝΕΤ στραβομουτσούνιασε και ανέλαβε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου. Η συνέχεια είναι εξοργιστική.

Κινητοποιήθηκε όλο το σύμπαν( τα μεγάλα κεφάλια της ΕΡΤ και της ΕΤ3) και ο ρεπόρτερ εξαφανίστηκε από όλα τα ζωντανά της ΝΕΤ και της ΕΤ3 για τις εορταστικές εκδηλώσεις!

Μιλάμε για τον ορισμό της λογοκρισίας , του κομματισμού και της εκδικητικότητας. Κι όλα αυτά σε δημόσια μέσα που τα πληρώνουμε όλοι.

Επειδή αύριο λέμε όχι στον φασισμό, θα πούμε και τη Δευτέρα όχι στο φασισμό για τα όσα έγιναν την Παρασκευή.

Ερευνώ με την θεσμική μου ιδιότητα το θέμα και την Δευτέρα να δείτε πόση συγκίνηση θα πέσει στην ΕΤ3!"

Πηγή: thestival.gr

Δείτε το βίντεο από το thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς