6 Δεκ 2012

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ( 90,4 FM) ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ψήφισμα των εργαζόμενων στον ραδιοφωνικό σταθμό που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες: 

Το ιστορικό ραδιόφωνο του Δήμου Πειραιά, το Κανάλι 1( 90,4 FM) -το οποίο την άνοιξη του 1987 άνοιξε το δρόμο για την ελεύθερη ραδιοφωνία- με τη συμπλήρωση εφέτος 25 χρόνων λειτουργίας του, περνά την πιο δύσκολη καμπή της παρουσίας του στο χώρο των ερτζιανών.

Την εποχή των μνημονίων, του ΔΝΤ, της εφεδρείας ,της διαθεσιμότητας, της κινητικότητας, της συρρίκνωσης μισθών και συντάξεων ,οι 57 εργαζόμενοι της  Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, παραμένουν απλήρωτοι επί 5 μήνες !...Επιπλέον,7 εργαζόμενοι απολύονται μετά από 10 και 12 χρόνια εργασίας τους ,με υπόδειξη του ΑΣΕΠ .

Την ίδια χρονική περίοδο όπου οι 1.000 και πλέον εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά πληρώνονται κανονικά κάθε και 15 του μηνός (το αυτονόητο δηλαδή) δυστυχώς, χρήματα στα ταμεία του δήμου δεν υπάρχουν μόνο για τους 57 τεχνικούς ,διοικητικούς υπαλλήλους και δημοσιογράφους του ιστορικού Καναλιού 1 .

Το ραδιόφωνο του Δήμου Πειραιά δεν είναι πρόβλημα αλλά προνόμιο για την πόλη. Και αυτό γιατί:

1.Είναι η μοναδική πειραϊκή φωνή η οποία καθημερινά ενημερώνει και ψυχαγωγεί .

2.Έχει επίκεντρο τον Πειραιά και τα προβλήματά του τα οποία προβάλλει και συμβάλλει στην επίλυσή τους .

3.Είναι το κύριο βήμα των πολιτών ,των φορέων και των δημοτικών παρατάξεων .

4.Είναι ο μοναδικός σταθμός που επιμένει κόντρα στον αθηνοκεντρισμό, να θυμίζει ότι υπάρχει και ο  Πειραιάς και γενικά ο Αργοσαρωνικός ,να αναδεικνύει τα γεγονότα του Πειραιά ,να αγωνίζεται για τον Πειραιά και τους όμορους δήμους .

Εμείς οι εργαζόμενοι της ΔΗ.ΡΑ.Π ζητάμε από εσάς να μην αφήσετε να χαθεί η μοναδική φωνή του Πειραιά .

ΣΤΗΡΙΞΤΕ το ιστορικό Κανάλι 1 και τους εργαζόμενούς του.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ την καθημερινή λειτουργία του σταθμού η οποία έχει αφεθεί ουσιαστικά στη φιλοτιμία των εργαζομένων οι οποίοι παρότι παραμένουν απλήρωτοι επί 5 μήνες ,προσπαθούν ,κάνουν κάθε τι δυνατό, για να δίνει ο σταθμός το παρόν ,στα μικρά και μεγάλα γεγονότα .

                                                               Πειραιάς  ,4 Δεκεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι στο Κανάλι 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς