15 Νοε 2010

Την Τρίτη 5ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στον ΔΟΛ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, συνεχίζει τις αναίτιες μαζικές απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων, χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και χωρίς να λαμβάνει υπόψη την πολύχρονη προσφορά των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 5ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας στο ΔΟΛ, για την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 και για τις ώρες από 12.00 μέχρι τις 17.00, ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων και το σταμάτημα των απολύσεων και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείτε σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Καλούμε τους συναδέλφους που εργάζονται στον ΔΟΛ, να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στη στάση εργασίας, υπερασπίζοντας το δικαίωμα στην εργασία και αποτρέποντας την ανάλγητη συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Καλούμε σε συμπαράσταση τις αδελφές ενώσεις των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ, για να αποτρέψουμε όλοι μαζί την εφαρμογή των απαράδεκτων εντολών της Τρόικας.

Όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας και να αγωνιστούμε για να τεθεί τέρμα στις στρεβλώσεις που έφεραν την ενημέρωση στο σημερινό αδιέξοδο. Να δημιουργηθούν άμεσα μηχανισμοί κοινωνικού ελέγχου και να θεσπιστούν κανόνες διαφάνειας που θα τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις, ώστε να επανέλθει η αξιοπιστία των ΜΜΕ στην κοινωνία στην οποία θα προσφέρεται δημοκρατικά η ενημέρωση και τα ΜΜΕ θα στηρίζονται στους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς