19 Νοε 2012

ΕΤΕΡ: Νέες απεργίες σε πέντε ραδιοφωνικούς σταθμούς


20ήμερη απεργία στον ραδιοσταθμό «NITRO» και 14ήμερες απεργίες στους ραδιοσταθμούς BEST, VFM, «Κανάλι 1» και «Επικοινωνία 94 FM».

Οι ανακοινώσεις


20ημερη απεργία στον ραδιοσταθμό «NITRO»

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαντώντας στην άρνηση διαλόγου μέσω του ΟΜΕΔ της διοίκησης του ραδιοσταθμού «NITRO» για τις καθυστερήσεις πληρωμών των δεδουλευμένων αποφάσισε την προκήρυξη: 20ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00η ώρα της Τρίτης 20ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 10ης Δεκεμβρίου 2012,στον ραδιοφωνικό σταθμό «NITRO» με αίτημα:

Την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Ιουλίου 2012, Αυγούστου2012, Σεπτεμβρίου 2012 και Οκτωβρίου 2012 καθώς και την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων  μηνός Νοεμβρίου σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα πρακτική σας, στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού.

Καλούμε την Διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ μας.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία.

14ημερη απεργία στους ραδιοσταθμούς BEST και VFM 

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε απάντηση της συνεχιζόμενης αδιαλλαξίας των διοικήσεων των ραδιοσταθμών BEST και VFM να προσέλθουν στον δημόσιο διάλογο υπό την αιγίδα του ΟΜΕΔ προχωρά στην πραγματοποίηση της προκηρυχθήσας  14ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 07.00η της Δευτέρας 19ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 07.00η ώρα της Δευτέρας 3ης Δεκεμβρίου 2012, στους  ραδιοφωνικούς σταθμούς «BEST RADIO» και «VFM»με αίτημα:

Την εξόφληση των δεδουλευμένων του μηνός Ιουλίου 2012, Αυγούστου 2012, Σεπτεμβρίου 2012 και του μηνός Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) των ραδιοσταθμών, καθώς και την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων  μηνός Νοεμβρίου 2012 σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα πρακτική σας, στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) των ραδιοσταθμών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί την διοίκηση των δύο ραδιοσταθμών να προχωρήσουν αμέσως στην αποπληρωμή των καθυστερούμενων δεδουλευμένων.

Καλούμε τις διοικήσεις των ραδιοσταθμών BEST και VFM να σταματήσει να διαχειρίζεται και να κατακρατεί παρανόμως τις συνδρομές των μελών μας προς την ΕΤΕΡ για πάρα πολλούς μήνες.

Καλούμε επιτέλους την κυβέρνηση και τον υπουργό εργασίας να σταματήσουν να προσφέρουν το έδαφος στην εργοδοσία για ασύδοτη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους.

14ήμερη απεργία των τεχνικών στον δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά «Κανάλι 1» 

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την άρνηση της διοίκησης του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά να παραστεί μέσα στα νόμιμα χρονικά όρια στον δημόσιο διάλογο και την μεταφορά του μέσα στα χρονικά όρια της απεργιακής κινητοποίησης λες και μόλις πρωτοάκουσε για το θέμα, προχωρά στην πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας: 14ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 19ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 3ης Δεκεμβρίου 2012, στον  ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» με αιτήματα:

 1.      Την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Ιουλίου 2012, Αυγούστου2012, Σεπτεμβρίου 2012 και Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του Καναλιού 1 καθώς και την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων  μηνός Νοεμβρίου 2012 σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα πρακτική της εν λόγω διοικήσεως.
 2.      Την αποχή από κάθε ενέργεια, ή απειλή, ή ανακοίνωση για απόλυση των συναδέλφων μας από τον δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά όπου εργάζονται για πολλά έτη.

Δηλώνουμε ότι θα παραστούμε σε κάθε διάλογο υπό την αιγίδα του ΟΜΕΔ όποτε αυτός γίνει και εφ’ όσον δεν επηρεάζει την εξαγγελθείσα κινητοποίηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απάντησε θετικά σε αίτημα των δημοσιογράφων του Καναλιού 1 για εναλλακτική διαχείριση της απεργίας μας από την πλευρά τους. Ενημερώσαμε πλήρως για τα τεκταινόμενα στον δημοτικό ραδιοσταθμό τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Πειραιά και τους βουλευτές Πειραιά.

Επαναλαμβάνουμε ότι:

Καλούμε τον δήμαρχο Πειραιά να σταματήσει κάθε προσπάθεια εργασιακού εξανδραποδισμού των επί πολλά έτη εργαζομένων στο Κανάλι 1. Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να αποπληρώσει αμέσως τα χρωστούμενα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων στον πολύπαθο δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά και να προσπαθήσει για την οικοδόμησή του και όχι για την αποδόμησή του. Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να σταματήσει να διαχειρίζεται και να κατακρατεί παρανόμως τις συνδρομές των μελών μας προς την ΕΤΕΡ για πάρα πολλούς μήνες.

14ήμερη απεργία των τεχνικών στον δημοτικό ραδιοσταθμό του Ν. Ηρακλείου «Επικοινωνία 94 FM»

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την αρνητική έκβαση του δημοσίου διαλόγου με την διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού Ν. Ηρακλείου προχωρά στην πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας: 14ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 19ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 3ης Δεκεμβρίου 2012, στον  ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM» με αίτημα:

Την καταβολή των δεδουλευμένων εξόφληση Φεβρουαρίου 2012, του μηνός Μαρτίου 2012, του μηνός Απριλίου 2012, του μηνός Μαΐου 2012, του μηνός Ιουνίου 2012, του μηνός Ιουλίου 2012, του μηνός Αυγούστου2012, του μηνός Σεπτεμβρίου 2012 και του μηνός Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού καθώς και την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων  μηνός Νοεμβρίου 2012 σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα πρακτική σας, στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού.

Δηλώνουμε ότι:

Καλούμε τον δήμαρχο Ν. Ηρακλείου να σταματήσει τον εμπαιγμό προς τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων. Επίσης καλούμε τους διοικούντες τον δημοτικό ραδιοσταθμό να σταματήσουν να διαχειρίζονται και να κατακρατούν παρανόμως τις συνδρομές των μελών μας προς την ΕΤΕΡ για πάρα πολλούς μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς