17 Δεκ 2012

ΠΟΣΠΕΡΤ: Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων


Όπως σας είχαμε ανακοινώσει και το πρωί, έγινε η επικοινωνία και συνάντηση με τον Υφυπουργό επικρατείας κ. Σίμο Κεδίκογλου, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου και τον Διευθυντή του γραφείου του, για τα σημαντικά  ζητήματα που απασχολούν την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της και για τα οποία έχουν εξαγγελθεί απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μετά από τις δεσμεύσεις του  κ. Κεδίκογλου, ότι θα δρομολογηθούν δίκαιες λύσεις για τα ζητήματα των συναδέλφων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, του μισθολογίου και των εκτός έδρας, καθώς και του ότι οι  εγκαταστάσεις της Κατεχάκη έχουν μετατεθεί στην ευχέρεια της διοίκησης, ( η Διοίκηση έχει εκδώσει ανακοίνωση για την αναγκαιότητα τους), συμφωνήθηκε να ξεκινήσει διάλογος αρχής γεννωμένης από την Τετάρτη, ώστε να ετοιμαστούν οι νομοθετικές  ρυθμίσεις που απαιτούνται.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ υπέρμαχος του διαλόγου αναστέλλει τις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις, δίνοντας χρόνο ώστε να μην υπάρχει άλλοθι από κανέναν.

Δηλώνουμε  προς όλους ότι ο αγώνας μας θα είναι σφοδρός  και διαρκής σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.

Οι εργαζόμενοι έχουν υπομονή και το έχουν αποδείξει, δεν ανέχονται όμως τον εμπαιγμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς