1 Απρ 2010

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του Ν. Ηρακλείου απο τον ασυνεπή Δήμαρχο

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ν. Ηρακλείου μετά από αθέτηση της υπόσχεση του ίδιου του Δημάρχου. Σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ αναφέρει:

"Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κος Σταύρος Γεωργόπουλος δείχνει το χειρότερο πρόσωπό του απέναντι στους εργαζομένους του ραδιοσταθμού «Επικοινωνία». Αφού υπήρξε συνεννόηση με συνδικαλιστές της Ένωσης και του τοπικού σωματείου εργαζομένων για την άμεση καταβολή μισού μισθού σήμερα το πρωί και δεσμεύτηκε ότι μέσα σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει πλήρης αποπληρωμή και των υπόλοιπων χρεωστούμενων, το ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος στους συνδικαλιστές, μέχρι το βράδυ ο Δήμαρχος και οι «ιθύνοντές» του δεν έκαναν καμιά κίνηση αποπληρωμής του ευτελούς ποσού ανάλογα με αυτά που χρωστά.
Προφασίζεται την μη ύπαρξη φορολογικής ενημερότητας!!! Το επίπεδο ανοργανωσιάς και ανευθυνότητας πραγματικά μας εκπλήσσει. Περιμένει ο Δήμαρχος όταν ο ίδιος δίνει αυτό το παράδειγμα να τον σεβαστούν Δημότες, εργαζόμενοι και συνδικαλιστές;

--- Καλούμε τον Δήμαρχο κο Σταύρο Γεωργόπουλο, σήμερα κιόλας να διορθώσει την εικόνα μπάχαλου που παρουσιάζει, υποσχόμενος ο ίδιος αποπληρωμή «ψίχουλων» από τους δυόμιση μισθούς που χρωστά.
--- Καλούμε τον Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου κο Σταύρο Γεωργόπουλο, να προχωρήσει στην πλήρη αποπληρωμή (μισθός Φεβρουαρίου, μισθός Μαρτίου και Δώρο Πάσχα) των εργαζομένων του ραδιοσταθμού αμέσως.
--- Καλούμε τον Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου κο Σταύρο Γεωργόπουλο, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και τις γιορτινές αυτές μέρες που πλησιάζουν να μην προκαλεί, αφήνοντας τους εργαζόμενους απλήρωτους.
--- Καλούμε τον Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου κο Σταύρο Γεωργόπουλο, να δράσει αμέσως. Να καταβάλει και τους δυόμιση μισθούς (μισθός Φεβρουαρίου, μισθός Μαρτίου και Δώρο Πάσχα) που χρωστά στους εργαζόμενους, ΤΩΡΑ.

Δεν επιτρέπετε Δήμαρχε Ν. Ηρακλείου, κε Σταύρε Γεωργόπουλε, να μην γνωρίζετε ουσιώδη θέματα όπως το αν έχετε φορολογική ενημερότητα και να εμπαίζετε έτσι τους εργαζόμενους.
Θα περιμένουμε μέχρι την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι. Αλλιώς οι κινητοποιήσεις και άλλες συνδικαλιστικές και πολιτικές δράσεις είναι μονόδρομος για να προστατέψουμε τους εργαζόμενους και να επιβάλουμε στοιχειώδη σεβασμό των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς