11 Απρ 2013

Συμπληρωματικές αρχαιρεσίες για εκλογή εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο


Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπων στις εφημερίδες «ΒΡΑΔΥΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» και στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Σημειώνεται ότι σε ότι αφορά την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» οι εκλογές προκηρύσσονται για δύο (2) εκπροσώπους. Η Εφορευτική Επιτροπή θα δεχθεί υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση των συναδέλφων που εργάζονται για την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στην «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ» καθώς και για τους εν επισχέσει συναδέλφους της «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ» για την ίδια εφημερίδα. Δικαίωμα υποψηφιότητας και στις δύο (2) περιπτώσεις έχουν οι συνάδελφοι που περιλαμβάνονται στις αντίστοιχες καταστάσεις.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ έως και την Τρίτη, 16 Απριλίου 2013στη 1 μ.μ., ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν έως την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013στη 1 μ.μ.

Υπενθυμίζεται σε όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς