29 Νοε 2009

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ

Με λουκέτο απειλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εξαιτίας της διοίκησης που άσκησε ο γενικός διευθυντής Γιώργος Ταμπακόπουλος όπως καταγγέλλουν σε διαδικτυακά ΜΜΕ οι εργαζόμενοι σε αυτό. «Η χώρα κινδυνεύει να μείνει χωρίς διεθνή φωνή εξαιτίας της κακής διαχείρισης του κ. Ταμπακόπουλου και τα ρουσφέτια που έχει κάνει στα χρόνια που διαχειρίστηκε τις τύχες του Πρακτορείου.» υποστηρίζουν μεταξύ άλλων στην καταγγελία τους οι εργαζόμενοι.
Πιο συγκεκριμένα τον ερχόμενο Ιανουάριο Πρακτορείο κινδυνεύει να κηρύξει στάση πληρωμών, γιατί δεν εχουν διασφαλιστεί τα κονδύλια που απαιτούνται για την πληρωμή των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζομένων. Την ίδια ώρα, εμφανίζονται στα γραφεία του ΑΠΕ και νέοι προσληφθέντες από τον κ. Ταμπακόπουλο. Οι προσλήψεις έγιναν προεκλογικά, αλλά κανένας από αυτούς δεν εμφανίσθηκε να εργαστεί πριν την 4η Οκτωβρίου, αλλά ούτε και ένα μήνα μετά.
Οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ υποστηρίζουν ότι οι νεοπροσληφθέντες συνάδελφοι τους από τον κ. Ταμπακόπουλο «…άρχισαν να εμφανίζονται για εργασία τώρα που αποδεσμεύτηκαν από τα κομματικά τους καθήκοντα τα οποία τους είχε αναθέσει η Ρηγίλλης. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το ΑΠΕ οφείλεται αποκλειστικά στη διαχείριση Ταμπακόπουλου, ο οποίος, μέσα σε πέντε χρόνια, υπερδιπλασίασε το προσωπικό, ικανοποιώντας όλα τα κομματικά ρουσφέτια, χωρίς να σκεφτεί ότι έτσι φέρνει το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς