29 Μαρ 2011

Συνεχίζεται η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών ραδιοφωνίας στον ραδιοσταθμό HAPPY

Η ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού LOVE, κάτω απο την πίεση της απεργίας, αποπλήρωσε τους χρεωστούμενους μισθούς και έτσι, χθες το μεσημέρι ανεστάλη η απεργία στον εν λόγω ραδιοσταθμό.

Αντίθετα δεν αποπληρώθηκαν οι τεχνικοί του ραδιοσταθμού HAPPY με αποτέλεσμα η απεργιακή κινητοποίηση να συνεχίζεται και για δεύτερη μέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν απέναντι στις εργοδοτικές μεθοδεύσεις και οργανωμένες εργοδοτικές προσπάθειες απαξίωσης κάποιων ΜΜΕ με προφανείς στόχους επιχειρηματικής αλλαγής στόχευσης. Στην ανακοίνωσή του Σωματείου των τεχνικών ραδιοφωνίας τονίζεται:

"Οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να αποτελούν αναλώσιμο προϊόν για την εργοδοσία. Οι κινητοποιήσεις και οι δράσεις που εμείς θα αποφασίσουμε στοχεύουν στην αποπληρωμή των συναδέλφων μας και στην διασφάλιση της εργασιακής ζωής τους. Απεργούμε ζητώντας:


· Την αποπληρωμή των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων.

· Την καταβολή των παρακρατηθέντων συνδρομών των μελών μας από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού HAPPY καθώς και τον σεβασμό και την πλήρη εφαρμογή της ΣΣΕ μας.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε αντίσταση και καθημερινή αντίδραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς