12 Ιαν 2010

Δολοφονήθηκε πρίν λίγο ο Κύπριος καναλάρχης Αντης Χατζηκωστής


Σοκ στην Κύπρο από την γκανγκστερική δολοφονία του επιχειρηματία-εκδότη Άντη Χατζηκωστή.Πριν λίγη ώρα, γύρω στις 9 το βράδυ, δολοφόνησαν έξω από την οικία του τον καναλάρχη-επιχειρηματία Άντη Χατζηκωστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κουκουλοφόροι του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στη Λευκωσία και την ώρα που πλησίασε σε αυτό τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Τους πυροβολισμούς άκουσε η οικιακή του βοηθός και ειδοποίησε τη σύζυγό του.
Στη σκηνή του φόνου μετέβησαν αξιωματούχοι του κράτους, μεταξύ των οποίων Υπουργοί και ο πρόεδρος της Βουλής Μάριος Κάρογιαν.Η δολοφονία αιφνιδίασε την κοινή γνώμη της Κύπρου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εμφανή κίνητρα, τα οποία ερευνά η Αστυνομία.
Το σπίτι του εκδότη ήταν ακριβώς πίσω από το κτήριο της ΚΥΠ της Κύπρου και μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από την αμερικανική πρεσβεία.
Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ, της εφημερίδας Σημερινή, του ράδιο Πρώτο, καθώς και άλλων περιοδικών, μουσικών ραδιοφώνων και εντύπων. Πρόσφατα ο Άντης Χατζηκωστής είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά.Ο Άντης ήταν 43 χρόνων και πατέρας δύο παιδιών. Ο πατέρας του Άντη Χατζηκωστή, Κωστής, ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα που βρίσκεται και επιστρέφει απόψε στην Κύπρο.Ο Άντης Χατζηκωστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Κύπρο και άνθρωπος χαμηλών τόνων.

πηγή: ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ στις 10:31 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς