16 Ιαν 2010

Τηλεοπτικό δίκτυο, κυρίως αθλητικό, ετοιμάζει ο Μαραντόνα


Τα μεγάλα μέσα (και ενημέρωσης...) βάζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα προκειμένου να επανακτήσει τη φήμη του ένδοξου παρελθόντος του.

Οπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας Οn&Οff Ηolding κ. Ροντόλφο Καβαλκάντι, λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2010 θα βγει στον αέρα το τηλεοπτικό δίκτυο του Μαραντόνα, το οποίο θα εκπέμπει και καλωδιακά και μέσω του Διαδικτύου.
«Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στις λεπτομέρειες του προγράμματος, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι ο χαρακτήρας του τηλεοπτικού καναλιού θα είναι αθλητικός, χωρίς να αφήνουμε απ΄ έξω τον κόσμο της μόδας και της διασκέδασης» είπε ο κ. Καβαλκάντι, συμπληρώνοντας ότι το τηλεοπτικό δίκτυο θα φέρει το όνομα «10 ΕΤV» και θα έχει σήμα το σκιτσαρισμένο πρόσωπο του Μαραντόνα.
«Ο Ντιέγκο δεν θα εμφανίζεται πολλές φορές» είπε ο πρόεδρος της εταιρείας που «τρέχει» το εγχείρημα προσθέτοντας: «Τα έσοδα που φιλοδοξούμε να έχουμε θα προέρχονται από συνδρομές τηλεθεατών μέσω του Διαδικτύου ή της καλωδιακής τηλεόρασης».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, την οποία θα βρει απέναντί της η Εθνική Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2010 (22/6), δεν είναι άγνωστος στον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης. Μάλιστα πριν από μία πενταετία είχε τη δική του εκπομπή «La noche del 10» («Η βραδιά του δεκαριού») στο κανάλι 13 της πατρίδας του η οποία είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, μια και ο «Ντιεγκίτο» φιλοξένησε προσωπικότητες όπως ο πρώην πρόεδρος της Κούβας κ. Φιντέλ Κάστρο, ο άσπονδος φίλος του «βασιλιάς της μπάλας» Πελέ, ο αμφιλεγόμενος άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Μάικ Τάισον, ο βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς κ.ά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση του καναλιού του Μαραντόνα έγινε στο Μεξικό «προκειμένου να δείξουμε ότι δεν πρόκειται για ένα κανάλι που θα απευθύνεται μόνο στο κοινό της Αργεντινής, αλλά σε όλον τον κόσμο», όπως είπε ο κ. Καβαλκάντι.
πηγη: ΑSSΟCΙΑΤΕD ΡRΕSS,ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς