1 Νοε 2012

ΕΣΗΕΠΗΝ: Απαράδεκτη επίθεση συνδικαλιστή κατά της δημοσιογράφου Μ.Ριζογιάννη


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη και προσβλητική στάση του εκλεγμένου με την ΔΑΚΕ στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ Σωτήρη Καρβέλη, έναντι του μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ, δημοσιογράφου, Μαρίνας Ριζογιάννη.


Είναι τουλάχιστον θλιβερή η περίπτωση συνδικαλιστή ο οποίος εκπροσωπεί εργαζομένους στο χώρο της υγείας και αγωνίζεται για τα δίκαιά τους, να προσφεύγει σε τέτοιες ποταπές και μικρονοϊκές ενέργειες. Επιδιώκοντας την δίωξη της συναδέλφου, (απευθύνοντας σχετικό ερώτημα προς την ιδιοκτησία της εφημερίδας), γιατί δυσφόρησε με σχόλιό της.

Πρέπει να αντιληφθούν όλοι όσοι θεωρούν τους δημοσιογράφους υποχείρια για την προβολή των ιδιοτελών σκοπών τους, πως όσο και να το επιδιώκουν, μεταχειριζόμενοι αθέμιτα και ανήθικα μέσα, δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημα και τον αγώνα που δίνουμε για την πληροφόρηση του πολίτη.

Όσο για ανάλογες τιποτένιες πράξεις χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές τους και τις παραδίδουμε στην κρίση του πατραϊκού λαού.

Άλλωστε η συγκεκριμένη περίπτωση αγγίζει τα όρια του γραφικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς