3 Νοε 2012

ΕΤΕΡ: 7ημερη απεργία στο δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά «Κανάλι 1»


Η ανακοίνωση απολύσεων 13 εργαζομένων του Δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1» από τον δήμαρχο Πειραιά την ημέρα που ο κλάδος μας βρισκόταν σε Γενική απεργία και την ώρα που οι εργαζόμενοι στον ραδιοσταθμό έχουν τέσσερεις (4) μήνες να δουν το χρώμα του χρήματος, μας φέρνουν στο μυαλό τις παλιές κακές μέρες του ραδιοσταθμού. Φαίνεται ότι οι συμπάθειες και τα χρέη ήρθε η ώρα να εκφραστούν και να πληρωθούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνει η διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά και ο δήμαρχος, απαντάμε με την προκήρυξη 7ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 6.00η της Δευτέρας 5ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 12ης Νοεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» με αιτήματα προς την διοίκηση του ραδιοσταθμού:


 1. Την καταβολή των δεδουλευμένων του μηνός Ιουλίου 2012, του μηνός Αυγούστου 2012, του μηνός Σεπτεμβρίου 2012 και του μηνός Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού σας.

 2. Να απέχετε από κάθε ενέργεια, ή απειλή, ή ανακοίνωση για απόλυση των συναδέλφων μας από τον δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά όπου εργάζονται για πολλά έτη.

Καλούμε τον δήμαρχο Πειραιά να σταματήσει κάθε προσπάθεια εργασιακού εξανδραποδισμού των επί πολλά έτη εργαζομένων στο Κανάλι 1.

Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να αποπληρώσει αμέσως τα χρεωστούμενα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων στον πολύπαθο δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά και να προσπαθήσει για την οικοδόμησή του και όχι για την αποδόμησή του. Επιτέλους ο Πειραϊκός ραδιοσταθμός και οι εργαζόμενοί του δεν μπορεί κάθε φορά να αποτελούν τον εύκολο στόχο για τις δημαρχιακές ή προεδρικές διαθέσεις. Έλεος πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς